- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz weberzolee #104 üzenetére
Ilyen némító kapcsoló nekem is van. Soha nem használtam. Magát kapcsolgatja az időpont és a helyszín függvényében. Ha meg netán én akarom átrakni másik állapotba, csináltam hozzá egy kis felületet, ahol időzíteni is lehet a hangerőket, ne zavarj módot, és a repülő módot.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
"Ha csak ki akarod bontani és használni akkot még mindig az Apple az etalon."
Hát, az elmúlt év tükrében jól teszi a felhasználó, ha a kibontásba sűríti bele minden elvárását...
Wifi eldobálást javították már, vagy negyvenmillió ember routert cserélt?[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz Totheground #90 üzenetére
Ha jól látom, az iphone melletti érvként összefoglaltad, hogy teljesen felesleges egy iphone
De mit mazsolázom én a szavaidat, hisz kerek egész mondatban magad is megfogalmaztad:
"az órámon is elérhető az összes kártya, és meg telefonálni is tudok róla, szóval legtöbbször marad minden, csak az AirPods és az óra kell (a lakásba is be tudok menni az órával, így kulcs sincs nálam). A jack meg pont leszarós, utcán elég az airpods és nincs madzag, otthon meg megint csak van jobb eszköz."
Kicsit sajnálom hogy a battery packot kifelejtetted a felsorolásból, továbbá hogy ehhez nem kell más mint egy külföldi bank és egy lakás hifitoronnyal Te kivel vagy amúgy? Ennél jobban én sem tudtam volna definiálni a "felesleges" meghatározását."De legalább tolhatod a PS emut, bravó. Maradj is annál."
Ez kicsit mellément, azt Somatom írta. Nem baj, gyűjtő-személyeskedés, érthető a pillanat hevületének tükrében, nem haragszom érte."Az órával dettó, voltak is nagy meglepődések, hogy ez mi."
Ennek ne örülj nagyon, nem azért van mert a sok balkáni tirpák (aki itthon maradt ugyebár) síbottal megy a mozgólépcsőre, hanem azért mert mindenki valami óvodás gyerek olcsó játékszerének nézi. Még az is meglepő, hogy bekapcsol a kijelző ha magad felé fordítod.
Melyik számlappal tolod? A Mikiegeres?Giovan! - A fő kártyámat én se adnám meg, ebben igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz #40359168 #83 üzenetére
Nem az a cél, hogy minél kevesebb eszközt kelljen magaddal vinni, mert mindent kivált egyetlen cucc?
Ha valaki "A legjobb" címre pályázik, miért nem ő váltja ki a legtöbb eszközt?
Kiváncsi lennék, hogy ha az érintős fizetés ios exclusive lenne, hány csőrösszájú businessman lenne egyből az apple táborban, akik szerint "komoly ember" nem "bohóckodik" kártyával.Tibee86 - ne rontsd már el rögtön az elején, ezt a végső konklúziónak szántam, mikor már mindenkit sarokba szorítottam sziklaszilárd érveimmel!
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz Totheground #76 üzenetére
Nekem is ott az erősítő az asztalon, mi az ördögért akarnék a jack aljzatba fülhallgatót dugni? Meg van postaládám a kerítésre szögelve, miért zavarna hogy már emailezni se lehet holnaptól mert feltalálták az I-mailt?
Mondott egy példát, erre te pazar érvelőként elárultad hogy van erre egy céleszközöd. Bravó!
Akkora különbség van a gondolkodásmódotok között, hogy az egyszerűen leírhatatlan. De biztos vagyok benne, hogy nagyon izgi érzés tátott szájjal várni a frissítést "na majd most" alapon"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
"Szakmailag pedig minden olyan gyártó csalódást keltő aki nem csak felsőkategóriás készülékekkel van jelen
és nem tudja megelőzni az Apple-t."Ez maximum üzletileg csalódást keltő. Szakmailag az a csalódást keltő, ha valaki kizárólag középkategóriás termékekkel van jelen, felsőkategóriás árazással.