- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
collecting
tag
válasz
Blizzardking #106 üzenetére
Wifi eldobás? Én ilyet nem tapasztaltam egyetlen iPhone-omon sem, mondjuk Amplifi hd mesh rendszert használok, nem 5ezer forintos rútert.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Blizzardking #110 üzenetére
Na látod pont ez az. iPhone -on van egy gomb, csak azt tudja amire kitalálták, azt viszont egyszerűen. Androidon van rá 100 féle app, emiatt a megoldás bonyolultabb, nem out of the box, viszont a végtelenségig testre szabható. Mindkét filozófiának meg van a vásárlóköre. Nem minden Apple user agyhalott továbbá az Android userek nagy része csak telefonálni tud.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
Blizzardking #106 üzenetére
Létezik ilyen probléma ?
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Blizzardking #81 üzenetére
Én is minden alkalommal elmorzsolok egy könnycseppet, mikor az eberek a kijelzőt nyomogatva némítják a telefonjukat, én meg zsebbe nyúlva átbillentem a kapcsolót...
-
Giovan!
addikt
válasz
30 rugós kínai telónak nemigen adnám meg a banki adataimat, de tudom, te hiszel a nyílt rendszerben meg a szabad hozzáférésben, gondolom téged ilyen apróságok nem zavarnak.
-
Totheground
addikt
válasz
Annyira ne sírj annyira a fizetés miatt.
Sőt, az órámon is elérhető az összes kártya, és meg telefonálni is tudok róla, szóval legtöbbször marad minden, csak az AirPods és az óra kell (a lakásba is be tudok menni az órával, így kulcs sincs nálam). A jack meg pont leszarós, utcán elég az airpods és nincs madzag, otthon meg megint csak van jobb eszköz.
BTW elmúltál már 18? Mert nem úgy látszik.
És ha sírásnál tartunk, elég ciki, hogy eddig csak a Samu tudott letenni az asztalra egy olyan security package-et, amit többé-kevésbbé általánosan elfogadnak minősített/PII adatokkal dolgozó cégek. A legtöbb helyen úgy néz ki, hogy iPhone vagy Knox Samsung a támogatott.
De legalább tolhatod a PS emut, bravó. Maradj is annál. -
törölt tag
válasz
Tényleg ott a bannkártya és pont annyi elővenni, mint a telefont. Sok hiányossága van az Apple-nek, iOS-nek, ez tény, de sok előnye is ezzel együtt. Utóbbiak miatt én személy szerint szívesebben használom, mint az Androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest