- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
CYBERIA: Köszönöm!
KEndre: Ez valóban nagyszerű lehetőség, én is belelkesedtem a hír hallatán. Igyekszem majd a film nyomán keletkező hullámokat meglovagolni ezzel a munkámmalsaw4, speeedyyy: Köszönöm nektek is, örülök, hogy tetszenek a munkáim
-
Engineer086
Modder
nincsisbéla, nonoka74, szeksziboj: Köszönöm! Egyenlőre nem tervezem abbahagyni a moddingot, aztán az élet lehet közbeszól.. ki tudja
mepet
öszönöm az őszinteséged!
longwild: Az a kép valóban Bari műhelyében készült, nem éppen magas modderek számára találták ki a helyiséget
-
Engineer086
Modder
Mindenképp!
Srodney, Neurotoxin, aram01, bteebi, noxvill: Köszönöm!
daa-raa: Értem, persze. Sok házamnál vettem igénybe a modellezésnél használt technikákat. Ha nem moddingolnék, akkor valszeg modelleznék
zotya84: Most egy "sima" számjtógépházat használsz, vagy van rajta ez-az átalakítva?
zetecR: Jól tudod, fehér a felülete a fóliának. Fekete matt festékkel lett lefújva, a megrendelőnek szánt példányt plusz négy réteg bútorlakkal fújtam le Bari segítségével, a kopásállóság érdekében.
XtremLor: Köszi
Csoki: Ha gondolod, elkészítem a saját gépedre igazított mását
Tomi_Sci: Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a ház
Remélem nem hagytam ki senkit sem
-
Engineer086
Modder
válasz
Jim Tonic #35 üzenetére
Azért a "simán" szót kivenném a mondatból, a cikk szerint kell vele trükközni rendesen
De aztért köszi ezt a linket is, elmentem mindenképp! Jelenleg a kétkomponenső epoxy ragasztó tökéletesen ellátja a feladatát.
nicu71: Köszönöm! Én biztos vagyok benne, hogy te is tudsz nekem olyat mutatni, amitől nekem esik le az állam.
zetecR: Perforált öntapadós fólia. Buszokon szoktam viszontlátni, az ablakra ragaszott reklámokat nyomtatják ilyenre.
opr: Köszönöm barátom!
Ha egyszer itthon leszel, átjöhetnél és megmutatom a házakat élőben is
-
Engineer086
Modder
zotya84: Valóban hasonlít.
Igazi, klasszikus modolt gép a tied! A hölgy airbrush-al van elkészítve?
hcl: Ilyen téren nem vagyok hajlandó a trendeket követni
BiP: Ha elkészül az Apple ház átalakjtása, akkor a siklóé lesz a főszerep, ha másképp nem megy, akkor építek hozzá egy házi vákuumformázót
Jim Tonic: Láthattam már valahol a gépedről képeket? Valamelyik moddinggal foglalkozó topikban?
-
Engineer086
Modder
Először is szeretném megköszönni a Prohardvernek, hogy méltónak találtak arra, elkészítsék velem ezt a cikket!
Másodszor Nektek köszönöm meg, hogy elolvastátok és külön köszönöm a pozitív hozzászólásokat, nagyon jól esik.
Jim Tonic: Az én választásom azért esett a porfestésre, mert a környéken nem találtam elfogadható áron dolgozó eloxáló üzemet, porfestőt viszont igen.
Amúgy hasonlít a hagyományos festéshez a felület, azzal a kivétellel, hogy sokkal ellenállóbb.
czanga: Köszi! Nélküled nem vághattam volna bele
daa-raa: Biztos nem, ez egy Revell easy-kit modell, nem sok keresni valója van a profi modellek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest