- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Engineer086 #75 üzenetére
Hát én inkább "home-made"-ben gondolkozok, azért kérdeztem az anyagot hozzá.
Dragscorp:Köszönöm!
-
Dragscorp
csendes tag
válasz
Engineer086 #75 üzenetére
Ennél közelebb szerintem nincsen.
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Engineer086 #27 üzenetére
Most hogy így szóba jött, esetleg nincs ötleted rá hogy vákuumformázóhoz honnan lehetne "alapanyagot" (szóval hőre lágyuló műanyag lapot) szerezni ?
-
ati3x
senior tag
válasz
Nekem van egy Dell XPS házam, ami haverom főnökének a gépe volt. Meghalt benne az alaplap, gondoltam beleköltöztetem a gépem. A gond, hogy btx-es, és sok fúrással-faragás dal járna az átalakítás. Helyem, és eszközön nincs. Úgyhogy gondolkodom, hogy egyszerüen kidobom! Pedig olyan minőségü hàz, hogy ilyet még nem láttam! Most, hogy olvaslak szívesen neked ajándékoznám! Egy gond van, Svédországban van a cucc! Apósom nagyon ritkán erre jár (fuvarozó) ha érdekel el tehetem neked! Szerintem a g5-ös háznál is egyedibb, és jobb minöségübb!
-
Zotya84
őstag
válasz
Engineer086 #54 üzenetére
Igazából egy sima Silverstone TJ-06-ost gyári plexizett oldallappal, ugyanis az külön beszerezhető volt, és nem akartam szétvágni - már csak az ára miatt sem. Igazából semmit sem csináltam rajta, egy dolgot leszámítva: az eredeti képen látható, az alsó venti feletti rácsot vágtam ki, és helyettesítettem egy teli lemezzel, mert így a vinyók jobb hűtést kapnak, plusz a vízhűtés QDC-jeinek/venitápnak adtam egy stabilabb rögzítési lehetőséget, és nem kellett miattuk egy PCI bracketet sem szétbarmolnom.
-
Zotya84
őstag
válasz
Nem sajnos. Az is matrica, mint a tiéd volt.
De azért szerettem azt a házat, csak kinőttem.
-
zetecR
addikt
válasz
Engineer086 #39 üzenetére
Köszi, ezt ismerem, de ennek az anyagnak a nem öntapadós felülete fehér, hogy mutasson rajta a nyomat.
Ezek szerint átfestetted feketére? Gondolom nem nyomtatva van, mert az igen hamar ledörzsölődne, laminálni meg nem nagyon lehet... -
törölt tag
válasz
Engineer086 #19 üzenetére
Akkor valaki más vitte el. Egyébkétn nem feltétlenül csak a kiindulási alap a lényeg. A makettezés és a modding annyira nem áll távol egymástól, szóval szerintem tudod mire gondolok.
-
válasz
Engineer086 #39 üzenetére
Nem tudom, mikor lesz olyan legközelebb (~tavasz vége
), de mindenképpen megejtjük. Nameg érik már egy-kettő-sok sör elfogyasztása is
-
zetecR
addikt
válasz
Szia,
a denevéres egéren a lyukacsos anyag micsoda?
-
válasz
Helyes, én sem
-
válasz
Nem. Nekem ez lesz az első.
Alu, reverse atx, stb.
Az előbb akartam adni egy linket: [link] -
válasz
Én csináltattam már porfestést is, barátaim pedig eloxálást. Alun szerintem az eloxálás nagyon ütős.
A váz nálam acél, az pl. porfestést kap. Valóban sokkal ellenállóbb, de sokkal szebb is.A G5 projekted hasonlít az enyémhez, nagyon várom az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest