Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A napokban láttam Techmoan-nál egy WiFi-s konnektor szet tesztjét integrálva Alexa-val (sajnos nem tudom linkelni, mert egyelőre Patreon exkluzív azoknak, akik előfizetnek mint én is), és kicsit megváltozott a véleményem erről az egészről, mert a mobilos app-jával ki-be kapcsolgatni ezeket tényleg macera (telefont elővenni, képernyőt feloldani, app-ot elindítani, gombot megnyomni), közel tízszer annyi idő, mint egy sima távirányítós villanykapcsoló távirányítójához odanyúlni és megnyomni. Viszont hangvezérléssel egész gyors a dolog. Cserébe van egy eszköz a házban ami folyamatosan hallgatózik, ezt pedig valakinek vagy beveszi a gyomra, vagy nem. (Habár egyre nehezebb kikerülni, az Android-os mobilokon is ott az "OK Google" hívószó, azt is detektálnia kell valaminek és alapértelmezésben aktív.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest