- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Off a téma, másik topikban ki lett tárgyalva.
Tévedés, nem én kevertem ide a warezt, hanem az aki mindenféle nemhivatalos apk boltokat ajánlgatott valódi alternatívaként (olvass bele a p40 pro topikba, volt ilyen kolléga). Az olyan playes appnál, ahol a fejlesztő nem implementálta a közvetlen neki, a play megkerülésével történő fizetést, ott bizony máshogy nem lehet fizetni, csak a playből megvéve, márpedig ilyen appok is szoktak szerepelni ezen nemhivatalos boltok kínálatában, ingyenesként feltüntetve. Ha egy fizetős apphoz ingyen jutsz hozzá, az warez.
De még egyszer mondom, itt nem a hivatalos gyártói store-okról volt szó, hanem a már jóideje létező szürke apk store-okról.
-
Giovan!
addikt
Mint írtam, senki sem intett be a googlenek a huaweien kívűl, a többi gyártó most is fontos partnerként kezeli, ugyanis senki sem említette egy szóval sem, hogy szolidaritásból ők is dobják a GMS-t. Kérlek ne kezeld a feltételezéseidet tényekként
Pontosan tudja mindenki, hogy nyugaton kell a google. Szerinted a huawei melletti kiállásból minden kínai gyártó rögtön egy bétás megoldásra vált mindenhol?
Majd idővel esetleg megtörténhet a szakítás (látod én használom a feltételes módot ha feltételezek), de addig nem fogják dobni a google-t, míg biztosak nem lesznek benne, hogy ez nem jár negatív következményekkel az eladási mutatókra, vagy amíg külső okok miatt rá nem lesznek kényszerítve erre (mint a huawei).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest