- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bortársaságot és a Mozaik-ot is részben megfogja az adblock plus. (a nem reklám képeknél használt banner szócska miatt)
lehet az mondani, hogy ez már kekeckedés, de ha ezek a díjnyertes oldalak, akkor ezeknél talán el lehetne várni hogy megnézik így is. (értelemszerűen csak azért tűnt fel, mert az oldalon jó nagy részek üresek).a tabello-t nem értem, már az, hogy kétszer kell rányomnom, hogy milyen nyelvet szeretnék zavaró és utána se érzem, hogy ne lenne pont ugyanolyan, mint sok másik középszerű oldal.
a többi valóban nem rossz (beleértve az első kettő említettet is, ha kikapcsolom abp-t). nem mondom, hogy nem készült idén jobb, de ugyan ki is nézni át, hogy milyen oldalak készültek idén, bizonyára nevezni kellett a versenybe, el tudom képzelni, hogy ezek közül ezek a legjobbak.
az mindenképp tetszetős, hogy semelyik se használ alap dolgokhoz flash-t! -
köszönöm mindkettőtöknek
-
-
az e-Learningre büszke vagyok
-
Szeretném azt hinni, hogy a bookline nem a mögötte álló tőke miatt kapta a díjat. Mert amúgy nem értem, miért vannak folyton hanyatt esve tőle. A használt könyvekről erősen hiányosak az információk, mint pl a kiadás éve. Szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged