- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
-Skylake- #116 üzenetére
"az I7 pont egy jo telefon, de SEMMI TOBB. Atlagos meret, atlagos kijelzo, atlagos hw, atlagos fenykepezo, atlagos benne minden, eppen eleg funkcionalitas, faek egyszeru zart rendszer meg az Apple eleterzes."
Most ez komoly? Forrást pls! Vagy ez a saját véleményed?
Link egy komoly egy oldalt, ahol ez a konklúzió az i7-ről!!!
Nem kell a rizsa, csak link kérlek!Edited: reason: most tényleg, komolyan???
-
buvartacsko
addikt
válasz
-Skylake- #73 üzenetére
Van benne normális NFC, elmondod hogy pontosan manapság mire használod az NFC-t? Mert én még SOHA SENKIT EGYSZER SEM nem láttam NFC tagekkel bohóckodni… Szóval 10 éve kis léptékben halad? TouchID? Retina kijelző? App Store? STB? Ezek ma már nem számítanak?
Nagyon szépen kérlek mutasd már nekem azt a telefont, ami 3 éve pontosan ugyanaz tudta mint az iPhone 7 Plus, ugyanolyan kamera, ugyanaz a tudás, hiszen elmondtad hogy volt ilyen. Van rá példa esetleg? De komolyan, nem kötekedésből, de nagyon érdekelne melyik ez a telefon…
Gondolom az nem zavar hogy az S8 sem 200 ezer forint alatt van. A telefonnak maga a lelke hiányzik? Iszonyatosan erős a hardver. Azért nincs lelke a telefonnak szerinted mert nincs benne QI töltés, meg olyan NFC mint a Droidban? Meg mert nem 2560x1440 a kijelző? Majd ha lesz mit fogsz felhozni ellene?
Gondolom sokat hallgattad már az AirPodsot… (szerintem soha nem láttál még közelről sem)
Mondhatom neked BÁRMELYIK BT fülest ezen a világon, a lényeg ugyanaz marad, én leszarom a jack hiányát, mert mindenképpen vezeték nélkül hallgatok zenét már évek óta….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest