- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ez a baj, h w10-nél téma az újratelepítgetés, méginkább, mint anno az XP-nél volt. A win7-et rc->RTM váltáskor raktam újra, majd amikor 4év elteltével visszaadtam a lapost az előző munkaadómnak... ZÉRÓ lassulás, bugzás, stb nem volt ezidő alatt, pedig munkára+játékra is használtam a gépet.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #79 üzenetére
A rejtett C:/windows/installer mappa mérete a leginkább kérdéses, a program files-al eddig se volt baj. Ennek nem szabadna 2-3gigánál nagyobbnak lennie ÉS nem szabadna nőnie a havi frissítésekkel.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #75 üzenetére
-
t72killer
titán
Integrálsz egy ilyen pakkot a telepítőbe (vagy telepítés után lefuttatod) és rendben vagy win7 telepítéskor is. Ismételten, nem mintha a win7-et állandóan újra kéne telepítgetni... Eddigi egyetlen win rendszerem, ami 3-4-5 éven át újrarakás nélkül, hibamentesen kiszolgált.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #70 üzenetére
A win7 frissítések is rollupban érkeznek egy ideje, nem nyögvenyelős. Ezenkívül pár sornyi paranccsal integrálhatsz a telepítőbe komplett frissítéscsomagot, ha telepítésről van szó, bár win7-et az utóbbi pár évben nem kellett újraraknom, tökéletesen stabilan megy a munkagépemen. A magán win10-zel viszont megy a szenvedés, a csiganetünkön a félévenkénti nagyfrissítés esélytelen, ISO-t kell szereznem hozzá (+a kumulatívokból is úgy néz ki, hogy a komplett csomagot leszenvedi az ígéret ellenére, hogy csak a szükséges részeket szedné le, legalábbis a ~2órányi netfagyasztásból erre következtetek).
#71: a magángépemről kiirtottam a M$ office-t. 2013 volt egy ideig, de a havi 1.5+GB-os frissítőcsomagok egyszerűen vállalhatatlanok, ráadásképp a nem-túl-nagy SSD-n produkál egy 10+GB-os (rejtett, kiirthatatlan) installer mappát a letöltött frissítések telepítőiből, sokmindent duplán-triplán lementve, kész agyrém.
Amire nekem kell, arra jó a libreoffice - 1x felraktam a masszív <300MB-os csomagot, működik, ha nagyon akarom majd frissítem. -
t72killer
titán
Olcsó húsnak ugyebár... Tippelnék, hogy a felhasználók 50+%-a szívesen fizetne többet egy bloat/spyware nélküli feladatorientált verzióért (igazi Pro valaki?)
Vmi olyasmiért, ahol a félévenkénti nagyfrissítéseknél (SP utódfogalom) nem bugos, az M$ hirdetési bevételeit gazdagító "featureöket", meg rendszeres driver-modell abajgatást kapna a user, hanem simán a meglévő hibák kijavítását, á'la win7.
#63, "Nálam otthon például leginkább csak a dual-boot jöhet szóba.": vagy nagyon dörzsölt + a win/wine világot is ismerő linuxosnak kell lenned, vagy igen, kell a dual-boot. Nálunk több gép is van itthon, már gondolkodtam az ubuntu elterjesztésén, de még pár dolog hiányzik, pl a 3D bluray anyagok lejátszása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest