- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
t72killer #83 üzenetére
Én is így voltam a W7-tel, éveket kibírt lassulás nélkül, míg végül egy hibás sata kábel ölte meg a partíciójával együtt a nyáron nálam. Az után már nem raktam vissza a 7-et mondom kap egy esélyt a 10. Gondom azzal sincs, csak a dx12-n kívül nem hozott hasznos előrelépést számomra.
-
hallador
addikt
válasz
t72killer #77 üzenetére
Igen felhízlalja, az utolsó office ami nem csinált ilyet az a 2010 volt.
(#75) King Unique
Tehát amit itt belinkeltél, azt átolvasni órákig tart nemhogy végre hajtani, nincs baj ezzel, csak akkor ugye a nem tart órákig dolgot itt le is zárhatjuk, mert nem hogy órákig hanem tovább...
Direkt kiválasztottál egy régebbi verziót, amire több frissítés van, hogy na majd akkor ezzel jól megmondjuk. De egyrészt az arra való SP-ket akár külön is lehet tölteni, illetve lehet telepíteni.
Én a cselszövő, most jól behúztalak a csőbe, a 2013 frissítése tovább tart mint a 2010-é nem mellesleg 3* annyi helyet foglal a frissítésekkel együtt, tehát nem nem tart tovább, csak nem próbáltad ki ezek szerint én igen.
Másrészt integrált változatot is lehet keresni.
Legálisan?
Harmadrészt...azt már inkább meg sem említem, hogy pl. otthon hogy szokott ez menni egyeseknél, vagy inkább mondhatni sokaknál. Akik jellemzően mindig a legújabb verziókat, illetve azok bővebb funkcionalitású kiadásait pakolják fel.
Na nálam nem így megy, meg akiket ln tartok karban azoknál sem.
(#77) t72killer
Ennek nem szabadna 2-3gigánál nagyobbnak lennie ÉS nem szabadna nőnie a havi frissítésekkel.
Igen erre szokta a microsoft mondani, hogy mi az a 35 - 50 GB a mai világban, amit egy mai Windows foglal, programokkal együtt?
-
hallador
addikt
válasz
t72killer #72 üzenetére
A Win 7 frissítés akkor nyögvenyelős, ha telepítesz egy új rendszert, ami már fel van telepítve arra nem ez igaz. A Windows 10 esetében pedig sajnos a kis felhasználókkal az MS nem annyira foglalkozik, amúgy meg érdemes beszerezni egy WSUS, vagy SCCM szervert elég sok időt tud spórolni.
-
King Unique
titán
válasz
t72killer #65 üzenetére
A Wine korántsem minden windowsos szoftverhez alternatíva, sőt. Illetve a virtuális gép sem mindenkinek az, nekem legalábbis W esetében nem. Na meg ahhoz nem árt egy erős hardver, hogy pl. egy újabb Windows jól fusson. De akkor már inkább feltelepítem rendesen. Valamint tesztelgetni szoktam bizonyos kütyüket, amelyeket megint éles környezetben célszerű kipróbálni.
Ubuntu helyett akkor már inkább a Mint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest