- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Nagyjából végigolvastam a topicot, és mindig ugyan az van. Az egyik próbálja meggyőzni a másikat, hogy mi a fontos. Ez így tényleg vicces. Pedig qrvára egyszerű a dolog, különbözőek vagyunk és mindenkinél más a prioritás.
Mínuszok tényleg vannak:
1) Bekapcsoló gomb bal oldalt (azért az emebrek többséggé jobb kezes)
2) 3.5 jack elhagyása (type c füles jelenleg még mindig drágább és az otthoni rendszerhez is könyebb 3.5 rákapcsolni) Mondom úgy, hogy évek óta bluetooth használok.
3) Értesítés led elhagyása. Note 8 van, de számomra még mindig szembetűnőbb a led jelzés mint az AOD értesítés.
4) Note 4 óta az infra elhagyása. Ha vki használta vmikor, akkor tudja, hogy milyen klassz dolog, a többieket meg nem akarom meggyőzni.
5) Már illene minimum 3X (az 5X ne is beszeljünk) zoomot egy ilynen árfekvésű csúcs telefonba beletenni. Itt tényleg nagy a lemaradás a samu részéről.
6)...és igen, régimódi vagyok, nekem hiányzik a rádió, attól függetlenül hogy évek óta internet rádiót használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest