- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Mi több mint 100 gépet eladtunk ilyen házba az éven és nekünk meg pont csak az LG volt hajlandó, megfelelően működni bene.
Ez az itt írásra Pio/NEC párost ajánlják(kizárólag a Nero görbe miatt), de azt elhallgatják, hogy ezek az írók olvasásban nagyon válogatósak. (Na annó ezzel xoptam be, gondoltam nagy király cuccok lehetnek ezek, ha ennyire sztárolják, aztán több mint egy tucat haveromnak ezt ajánlottam és utánna kaptam a visszajelzéseket, hogy nem olvas rendesen.)
Utánna kivétel nélkül váltottak LG-re és mindenki boldog.
Tehát én csak saját példámból kiindulva is ugrok a témára és nem a levegőbe beszélek.
Én amikor eladtam az LG-met komplett gépbe, már több mint 1000 lemez megírása volt benne, soha nem volt inkompatibilitása problémája pedig minden féle fajta lemezt írtam vele, soha nem rontott egy lemezt se
, és mikor eladtam akkor is olyan fitt volt, hogy a teljesen szutyok karcos, 6 éve írt noname alapanyagú BUDGET DVD-imről is probléma nélkül olvassa az adatokat.
Tehát ezért merem azt írni, hogy ha esetleg az LG, ha kicsit rosszabban is ír (amit csak a szintetikus tesztprogramok mutatnak ki), akkor ez eltörpül a mellett, amennyire a PIO/NEC páros rosszul olvas és válogatja a lemezeket.
-
ronson
őstag
Mi az, hogy normálisabb fajta írók.
A kedves PH tagok még mindig nagyon értenek az optikai meghajtókhoz. Hál' Istenek nem egyszer éget a pofámon a bőr miattuk.(annó az agyon hypolt, Pio miatt, mert itt a PH-n csak azt felejtette el mindenki leírni, hogy hiába jól ír, de annál rosszabban olvas)
Egyébként csak a normális írókra visszatérve.
Ebben a házban a most kapható NEC és Asus írók általábban(vagyis álló helyzetben), menni mennek, de olyan hanggal és keregéssel, hogy őrület. Mindkét fajtából többet kipróbáltunk.
Összeraktunk több mint 100db-ot, LG íróval egyikkel se volt gond.AZ LG meg ne fikkáza senki, mert lehet itt nézegetni Nero görbét(amivel az LG kihozzák xarnak, mégis a vele írt már 6 éves, az akkoriban a legolcsóbb, legalja lemezre írt adatok is tökéletesen olvashatók), meg akármit, ha valaki pl. nem akar több meghajtót, akkor írás-olvasás közti kompromisszumot nézve az LG a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- ASUS TUF Gaming F16
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest