- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Nekem a PIO-rol jo a tapasztalatom.
Az olvasasa valo igaz, hogy nem egy csucs.De mondjuk az is erdekes, hogy egy virus miatt ujra kellett huznom az XP-m es az olvasas egybol nagyon jo lett.
Elotte orultem, hogy neha felment 5000 kbyte/sec-re, most meg boven eleri a 10000 kbyte/sec-et.
Neztem is butan, hogy mi a fene tortent.
Az adatokat meg csak (ha lehet akkor) Verbatimra irom.
TDK, Philips, Maxell, Sony stb kilove, csak rossz tapasztalatom van. -
eziskamu
addikt
Ad 1: nekem is az van, mert olcsó, és az olvasással nincs gond.
Ad 2: Többen jelezték az egyik LG-nél, hogy nem bírja az oldalállást menet közben.
Jó akkor a többiek nem értenek hozzá, vagy rosz volt a széria, és általános használat/ kevés írás mellett nekem se volt gondom az LG-vel, valamint annyira rosz tapasztalataim nekem sincsennek más LG-kkel, de egyik se volt írás szempontjából agyonhajtva, sem oldalasan vagy állva beszerelve.
De mégis sokan fikázzák az LG-t valamiért, és íráshoz inkább a pio/nec párost ajálnják. Mivel nem vagyok boltos, vagy nincs írógyüjteményem, ezért kénytelen vagyok a fórumra hagyatkozni.PS: egy íróval volt gondom, az egy Lite-on belű Sony volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged