- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KGellért Műholdas válasz  westcoastog

üzenetére westcoastog

üzenetérePersze, ahogy leírtam a cikkemben is, nagyjából sejtem mi áll a háttérben.  
 Ezért gondolom, hogy karácsonyra már abszolút megéri majd váltani bárkinek, aki most Windows 7-et használ.RootRulez: Hagyományos asztal nézetben van, az nagyon hasonlít a Windows 7-hez, csak start menü nélkül és az ablakoknál az Office-ból már ismert szalagos menükkel(vagy mi a csuda?). Viszont MetroModern UI/Windows 8 Styled UI nézetben nincsen. Az ilyen appokat speciális "egér gesztussal" lehet bezárni. Angolul swype down-nak hívják, most hirtelen nem tudnám szépen lefordítani.A Műholdas egyedi rand, amit a négy címlapos cikkemért kaptam. Olvasd el őket és megérted.  
- 

KGellért Műholdas válasz  westcoastog

üzenetére westcoastog

üzenetéreIgen, szó szerint. Az élő csempék szerintem is nagyon praktikusak. Csak lenne több program ami ki is használja őket. Nem számoltam össze, de jelenleg biztosan nincs 500 nál több app az Áruházban, amiből legalább 100 értékelhetetlen... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő