Új hozzászólás Aktív témák
-
KGellért
Műholdas
Beszarás, hogy a cikkben is meg itt a fórumban is leírtam, hogy NEM VÁROK SEMMIT, és tudom, hogy mi zajlik a háttérben, miért nincsenek még appok. Nem csak egy vérpistike vagyok, aki felrakja z új rendszert, hogy villoghasson vele aztán panaszkodik, hogy nincsenek appok, mert fogalma sincs az egészről. Remélem most már sikerült tisztázni a dolgot és nem fognak többször olyanok oltani, akik nem értették meg a szövegem mondandóját... Egyszerűen azt írtam, hogy egyelőre nincs túl sok hasznom a Metro UI-ból. Nem kell megharagudni, csak irritál, ha félreértenek valamit, ami számomra teljesen egyértelmű.
-
KGellért
Műholdas
válasz
westcoastog #5 üzenetére
Persze, ahogy leírtam a cikkemben is, nagyjából sejtem mi áll a háttérben.
Ezért gondolom, hogy karácsonyra már abszolút megéri majd váltani bárkinek, aki most Windows 7-et használ.RootRulez: Hagyományos asztal nézetben van, az nagyon hasonlít a Windows 7-hez, csak start menü nélkül és az ablakoknál az Office-ból már ismert szalagos menükkel(vagy mi a csuda?). Viszont
MetroModern UI/Windows 8 Styled UI nézetben nincsen. Az ilyen appokat speciális "egér gesztussal" lehet bezárni. Angolul swype down-nak hívják, most hirtelen nem tudnám szépen lefordítani.A Műholdas egyedi rand, amit a négy címlapos cikkemért kaptam. Olvasd el őket és megérted.
-
KGellért
Műholdas
válasz
westcoastog #2 üzenetére
Igen, szó szerint. Az élő csempék szerintem is nagyon praktikusak. Csak lenne több program ami ki is használja őket. Nem számoltam össze, de jelenleg biztosan nincs 500 nál több app az Áruházban, amiből legalább 100 értékelhetetlen...
-
KGellért
Műholdas
Na úgy látom eltűnt mindenki és csak én vagyok ilyen éjjeli bagoly.
Vagy már senkit sem érdekel amit írok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest