- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KGellért
Műholdas
Beszarás, hogy a cikkben is meg itt a fórumban is leírtam, hogy NEM VÁROK SEMMIT, és tudom, hogy mi zajlik a háttérben, miért nincsenek még appok. Nem csak egy vérpistike vagyok, aki felrakja z új rendszert, hogy villoghasson vele aztán panaszkodik, hogy nincsenek appok, mert fogalma sincs az egészről. Remélem most már sikerült tisztázni a dolgot és nem fognak többször olyanok oltani, akik nem értették meg a szövegem mondandóját... Egyszerűen azt írtam, hogy egyelőre nincs túl sok hasznom a Metro UI-ból. Nem kell megharagudni, csak irritál, ha félreértenek valamit, ami számomra teljesen egyértelmű.
-
kraftxld
félisten
Most nem azért, de egy kereskedelmi forgalomba még ki nem adott oprendszertől mit vársz?
Akinek már elérhető annak elsősorban tesztelőnek / fejlesztőnek / it szakembernek kéne lennie, hogy felkészüljenek a bevezetésre.
Az eszközök már elérhetőek de idő kell mire teletöltik a bótot. Ugye te se rontasz be a szerkezetkész tecsóba, hogy holvanmápedig a gazdaságos párizsi és csak
fejjel néznek rád vissza a munkások 
-
KGellért
Műholdas
válasz
westcoastog
üzenetére
Persze, ahogy leírtam a cikkemben is, nagyjából sejtem mi áll a háttérben.

Ezért gondolom, hogy karácsonyra már abszolút megéri majd váltani bárkinek, aki most Windows 7-et használ.RootRulez: Hagyományos asztal nézetben van, az nagyon hasonlít a Windows 7-hez, csak start menü nélkül és az ablakoknál az Office-ból már ismert szalagos menükkel(vagy mi a csuda?). Viszont
MetroModern UI/Windows 8 Styled UI nézetben nincsen. Az ilyen appokat speciális "egér gesztussal" lehet bezárni. Angolul swype down-nak hívják, most hirtelen nem tudnám szépen lefordítani.A Műholdas egyedi rand, amit a négy címlapos cikkemért kaptam. Olvasd el őket és megérted.

-
Crystalheart
őstag
Nincs piros X? Efölött valahogy elsiklottam.
-
RootRulez
félisten
Miféle rang az, hogy "Műholdas"?

W8-ban nincs X?
Csak ki kéne már próbálni... -
KGellért
Műholdas
válasz
westcoastog
üzenetére
Igen, szó szerint. Az élő csempék szerintem is nagyon praktikusak. Csak lenne több program ami ki is használja őket. Nem számoltam össze, de jelenleg biztosan nincs 500 nál több app az Áruházban, amiből legalább 100 értékelhetetlen...
-
westcoastog
veterán
Én valamikor szeretnék váltani, hisz csak beváltok a modern ui-ra, és az arcomba tol egyszerre minden információt amire szükségem van, külön programok megnyitása nélkül.

-
KGellért
Műholdas
Na úgy látom eltűnt mindenki és csak én vagyok ilyen éjjeli bagoly.
Vagy már senkit sem érdekel amit írok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fejjel néznek rád vissza a munkások