- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
Mint egy meredek lejtő olyanok az M$ oprendszerei. Nemrég felraktam a 98SE-t, kellett pár óra szívás mire rájöttem milyen sorrendben kell frissíteni hogy felmenjen a VGA drivere..
De még mindíg sikerült és nem is akármilyen gépre! Athlon64 X2 5200+ és radeon9600pro 1GB rammal amit lát is!
XP? 2014 végéig ment nálam. Sőt, az offline játszós gépen még mindíg jó az, mert vannak olyan régi játékok amik kb sose mennek ki a divatból, plusz nem indulnak el 64bites windowsszal. Nem ilyen sz@rságok mint a mai 100GB-os 5 óra alatt végigviszed azt uninstall... sose rakod fel többé, annyira fos. Meg csak netről lehet elérni, meg vinyón lehet tárolni különben 4db Blu Ray lemez kellene hozzá.. xD Még írót se vettem, 20K-t a mai napig sokallom érte. és az a 23,3 meg 46,6 GB is kevés mostmár. De ezzel szépen kivégezték az optikai adattárolást.. Maradt a HDD.. Amit persze óvatosan kell, 3-5 évente új vinyót kell venni, hogy ne rohadjon le a teleírt meghajtó.
Vista SP2-vel nincs komolyabb gond. Persze minden OS átél valamit amivel megpróbálják elavulttá tenni.
Valójában ott kezdődik hogy belenyúlnak a weboldalakba, más nyelven írják meg, és már lőttek is a böngészőnek. Az új böngésző meg puff neki 4x annyi RAMot kajál.. megidővel lassan fel se fog menni.
Aztán marhára szükség van facebookra is. Az is csak belassítja a böngészőt. Jó nyilván ha 1 lappal netezel észre sem veszed..Én a mai napig XP x64-eznék, ha lenne normális netem, de mivel modemet kell használnom, és ahhoz driver kell, ami nincs máshoz csak Win7x64-hez, ezért kellett ezt felraknom. Egyébként még ezt is simán tudnám mellőzni.
A vírusok férgek stb meg csak akkor jön be, ha ész nélkül kattintgat az ember.. Az elmúlt 10 évben ha 3x volt problémám akkor lehet már sokat mondok. Túl van lihegve ez az elavult dolog... Minden csak azért megy hogy vegyél újat, használd az újat, küldj több adatot magadról az újjal. Kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hardcore café
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest