Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• --HARDCORE--

senior tag

Mint egy meredek lejtő olyanok az M$ oprendszerei. Nemrég felraktam a 98SE-t, kellett pár óra szívás mire rájöttem milyen sorrendben kell frissíteni hogy felmenjen a VGA drivere.. :D De még mindíg sikerült és nem is akármilyen gépre! Athlon64 X2 5200+ és radeon9600pro 1GB rammal amit lát is! :)

XP? 2014 végéig ment nálam. Sőt, az offline játszós gépen még mindíg jó az, mert vannak olyan régi játékok amik kb sose mennek ki a divatból, plusz nem indulnak el 64bites windowsszal. Nem ilyen sz@rságok mint a mai 100GB-os 5 óra alatt végigviszed azt uninstall... sose rakod fel többé, annyira fos. Meg csak netről lehet elérni, meg vinyón lehet tárolni különben 4db Blu Ray lemez kellene hozzá.. xD Még írót se vettem, 20K-t a mai napig sokallom érte. és az a 23,3 meg 46,6 GB is kevés mostmár. De ezzel szépen kivégezték az optikai adattárolást.. Maradt a HDD.. Amit persze óvatosan kell, 3-5 évente új vinyót kell venni, hogy ne rohadjon le a teleírt meghajtó.

Vista SP2-vel nincs komolyabb gond. Persze minden OS átél valamit amivel megpróbálják elavulttá tenni.
    Valójában ott kezdődik hogy belenyúlnak a weboldalakba, más nyelven írják meg, és már lőttek is a böngészőnek. Az új böngésző meg puff neki 4x annyi RAMot kajál.. megidővel lassan fel se fog menni.
    Aztán marhára szükség van facebookra is. Az is csak belassítja a böngészőt. Jó nyilván ha 1 lappal netezel észre sem veszed..

Én a mai napig XP x64-eznék, ha lenne normális netem, de mivel modemet kell használnom, és ahhoz driver kell, ami nincs máshoz csak Win7x64-hez, ezért kellett ezt felraknom. Egyébként még ezt is simán tudnám mellőzni.

A vírusok férgek stb meg csak akkor jön be, ha ész nélkül kattintgat az ember.. Az elmúlt 10 évben ha 3x volt problémám akkor lehet már sokat mondok. Túl van lihegve ez az elavult dolog... Minden csak azért megy hogy vegyél újat, használd az újat, küldj több adatot magadról az újjal. Kb.

Új hozzászólás Aktív témák