- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Kár, hogy képtelen vagyok használni. Valahogy olyan elb@szott az egész használata, annyira fos algoritmussal, hogy hiába elvileg az egyik legjobb minőség, ha a felhasználói élménye zéró. Ha örökre ingyen adnák se tudnám használni, inkább fizetek másnak... én sajnálom a legjobban amúgy.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Oliverda #172 üzenetére
Védül megoldottam, a 220volt nyitva van és sikerült bagóért venni rá tokot. Ez is védi a töltőcsatlakozót.
Egy napja használom a fülest és nagyon meggyőző. Rohadt drága, de nincs hiányérzetem.
Az eszméletlen, hogy a hallgatott zene függvényében magától állítja a hangszínt. Direkt próbáltam valami dance-t, hogy van-e basszus (van), utána meg lightos akusztikust... nagyon jó. Sehol nem éreztem úgy,hogy állítanék bármit bármerre, mert csak elcseszném.
Az apple eszközök közötti váltás meg baromi jó. A nappaliban kivettem a tokból a fülest, az apple tv rögtön kérdezte, hogy akarom-e használni.
Reméljük tartós is lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Leonardo91 #170 üzenetére
Ma akartam valahova elmenni venni, de bakker egy aruhazba sincs a net szerint, ami ma nyitva van.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valahol láttatok ehhez a generációhoz tokot?
Amúgy most lettem tulaja egy ilyen szépségnek. Elsőre majd befostam,hogy szedjem le elszakítás nélkül a gumiharangot,hogy kicseréljem másikra, de érdekes,hogy ez merev karimás, pattanós. Nem feltétlen rossz ez, csak nagyon meg kellett elsőre erőszakolni.Amúgy k.rvára nem éreztem az árát, de már annyi mindent próbáltam és valahogy mégis oda jut az ember, hogy ha több apple eszköze van, akkor sajnos még mindig ez a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest