- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Kár, hogy képtelen vagyok használni. Valahogy olyan elb@szott az egész használata, annyira fos algoritmussal, hogy hiába elvileg az egyik legjobb minőség, ha a felhasználói élménye zéró. Ha örökre ingyen adnák se tudnám használni, inkább fizetek másnak... én sajnálom a legjobban amúgy.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Védül megoldottam, a 220volt nyitva van és sikerült bagóért venni rá tokot. Ez is védi a töltőcsatlakozót.
Egy napja használom a fülest és nagyon meggyőző. Rohadt drága, de nincs hiányérzetem.
Az eszméletlen, hogy a hallgatott zene függvényében magától állítja a hangszínt. Direkt próbáltam valami dance-t, hogy van-e basszus (van), utána meg lightos akusztikust... nagyon jó. Sehol nem éreztem úgy,hogy állítanék bármit bármerre, mert csak elcseszném.
Az apple eszközök közötti váltás meg baromi jó. A nappaliban kivettem a tokból a fülest, az apple tv rögtön kérdezte, hogy akarom-e használni.
Reméljük tartós is lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Ma akartam valahova elmenni venni, de bakker egy aruhazba sincs a net szerint, ami ma nyitva van.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valahol láttatok ehhez a generációhoz tokot?
Amúgy most lettem tulaja egy ilyen szépségnek. Elsőre majd befostam,hogy szedjem le elszakítás nélkül a gumiharangot,hogy kicseréljem másikra, de érdekes,hogy ez merev karimás, pattanós. Nem feltétlen rossz ez, csak nagyon meg kellett elsőre erőszakolni.Amúgy k.rvára nem éreztem az árát, de már annyi mindent próbáltam és valahogy mégis oda jut az ember, hogy ha több apple eszköze van, akkor sajnos még mindig ez a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem nem adja fel.