- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
V.Stryker #223 üzenetére
Így szokott lenni, vagy vannak olyan promóciók, hogy 1-2 hónapot megad belőle meglévő előfizetésre is. Régebben én naív azt hittem, hogy majd úgyis jön a házhoz félévente egy új Apple eszköz, akkor ingyen lesz az AM
Bár mindegy is, nem haszálom, Spotify több szempontból is jobb számomra.
-
válasz
V.Stryker #221 üzenetére
Szerintem is nagyon gáz, egyik oldalon azt látom hány perces a zene, és azon belül hol tart, másikon a hangerőt látom, harmadikon azt hogy hány szám van a lemezen, és azon belül hanyadikat hallgatom, stb. Miért nincs ez egy oldalon?
De, én átléptem ezen, mert 30 év "hifibuzulás" után azt mondom, hogy jól szó, meglepően jól, a másik, hogy én albumokat hallgatok, elindítom és általában végigmegy, vagyis nem nagyon nyomkodom. -
válasz
V.Stryker #159 üzenetére
Én ilyet vettem itt: [link] Direkt megkérdeztem, a kivágások is megvannak már alul a 2. generációhoz. Sima szilikon tok, de elég vastag. A kis fékony cuccost levágtam, ami az alsó és felső részt összeköti, így felfektetve rendesen a wireless töltőre tokban is töltődik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged