- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
runner 125 #23 üzenetére
ha lenne akkor szinte biztos, hogy nem lehetne kikapcsolni mint a Mac-eknél. a kijelzőt megvilágító ledek világítják meg a logót is.
-
Morden24
nagyúr
válasz
runner 125 #23 üzenetére
Nekem nagyon nem jön be a világító logó a Macbookokon sem, igen.
Igazából az a koncepciós problémám ezzel, hogy a logó odáig díszítés, ameddig csak annyira harsány, amennyire az eszköz maga.
Ezen belül lehet kategóriákról vitatkozni, de egy alapban visszafogott, letisztult, egyéb díszítéstől, élénk színektől, extrém formavilágtól idegen terméken egy világító logó egyszerűen idegen.A stílus, amit egy iPhone a formavilágával, anyaghasználatával és egyébként magával az iOS-el is képvisel, szerintem egyáltalán nem egyezik egy világító logóval.
A másik meg igazából az, hogy egy ilyen dolog célja kizárólag a figyelemfelkeltés. Ezért hoztam példának a kocsi aljára a neont. Ha egy olyan terméket használok, ami mind névről, mind formavilágról könnyen felismerhető, akkor magától értetődő, hogy a világítás csak és kizárólag figyelemfelkeltésre való, semmi másra. Ez innentől fogva számomra a márkát is közönségessé teszi, de az embert is, aki így használja.
Az meg alap, hogy kikapcsolható legyen. Már csak azért is, mert lehet, hogy a vilagító reklámtábla-funkción megspórolt energiát mondjuk az eszköz használatára szeretném inkább fordítani...
Ha meg a kijelző ledek világítják meg, akkor meg csak simán azért, mert mondjuk nem értek vele egyet. Ez olyan, mintha a hangot nem lehetne levenni.(#24) manchester85: A Prada szerintem pl. elég olasz és elég nagy márka...
De egyébként mondhatnám, hogy LaCoste. Hogy az Energie mennyire igényes márka (termékek szempontjából), az egy dolog, és más kérdés, hogy mit képvisel. Egy forgó dísztárcsás Cadillac is lehet jó minőségű termék, de fel kell fogni, hogy nem egy visszafogott stílust képvisel. És ha hamisítvány, ha nem, az orkok viselik, és nem véletlenül. Hidd el, a gazdag ork is azt veszi, csak ő már nem a hamisítványt.
Én úgy gondolom, hogy egy iPhone dizájnvilágába, termékképébe nem illik bele egy világító logó. -
Aftereffect
tag
válasz
runner 125 #23 üzenetére
A világító Nokiákban is ott van a beállításokban: fények ki-be
-
Morden24
nagyúr
válasz
runner 125 #18 üzenetére
Nemtom, számomra azzal egy ligába kerülne a feleslegesen magamutogató márkákkal.
Nem kicsit lenne ellenszenves. Ugyanúgy okádnék tőle, mint a nyolc méteres logókkal ellátott ruháktól, vagy egyéb termékektől, ld. Energie, vagy akár a D&G. Szerintem ez végtelenül közönséges, és bőven elég indok hozzá, hogy eszembe ne jusson olyat használni.(#19) <NewL>: Az aluházat én is, a világítást csak annyira, mint a kocsi alá a neont. Semennyire. Ez nagyjából rosszabb, mint a bling gettódizájn.
-
Aftereffect
tag
válasz
runner 125 #18 üzenetére
Persze, hogy még messzebbről látszódjon, hogy alma.
Bár, ha ennyire Applekinézetű Samsungokat engednek, szükség lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest