Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Aftereffect #44 üzenetére
Elnézést, a méretet benéztem. Nem a kijelzőre gondoltam, hanem magára a telefonra.
Függetlenül attól, aki a két telefont képes összekeverni, az vak.
Azért, mert szappan + középen IS van egy gomb, attól még nem lesz iPhone klón.Egyébként meg nem értem a felháborodást ezzel a formavilágos hülyeséggel. Az egy dolog, hogy az S5830-at akkor sem tudnám iPhone-nak nézni, ha pisztolyt tartanak a fejemhez. Akkor már ez az LG jóval inkább kipikopp, meg hát maga az Android sem segít rajta, hogy "messziről" különbséget lehessen tenni.
Ettől függetlenül nekem aztán tökmindegy, nem tudok picsogni azon, hogy valaki lemásol egy formát, ami alapvetően egy nagy téglalap kijelző, és csoki. Sem az anyaghasználat, sem a forma (ld. középső gomb), sem a szegély, sem a lekerekítés módja nem iPhone-t juttat az eszembe. Más kérdés, hogy az S5830 számomra kifejezetten gagyinak hat. -
Morden24
nagyúr
válasz
Aftereffect #33 üzenetére
Kikapcsolhatósan én is, mert ki tudom kapcsolni. Ezen felül tőlem mindenki állíthatja a fényerőt úgy, ahogy akarja.
Hogy értsd: nekem ne világítson, ne villogjon, ne derengjen, ne irizáljon, ne pulzáljon, és egyébként se csináljon semmit.(#34) <NewL>: Először is, bármilyen használati cikk lehet esztétikus, harmonizálhat a használó stílusával, éppen ezért egy mobiltelefont manapság már ugyanúgy szemre lehet vételezni, mint egy cipőt, öltönyt, vagy táskát - főleg az olyan márkáknál, amik magukról azt sugallják, hogy a használó egy style- és fashion statement-et is tesz a használattal.
Másrészt ha világít az a kurva logó, akkor elég sokan fogják megnézni, ezt garantálom. Először is, mert nehéz, hogy ne tűnjön fel, másrészt mert épp az a célja, hogy feltűnjön.(#33) Aftereffect: hagyj már a Samsungos hülyeségeddel, semmi köze sem méretre, sem jobban megnézve formára sem annak a telónak az iPhone-hoz. Vannak ahhoz sokkal közelibb formák egyébként, pl. az LG egyik jövőbeli modellje, de a múltból is lehet ezret találni, Meizu M8, meg a tököm tudja, még mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest