Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
redeye68
újonc
Kedves Csoporttagok!
A következő problémával kapcsolatban kérnék segítséget: az Aliexpressen vettem egy felújított (eredetileg amerikai, Verizon-os) Google Pixel 4 telefont, amely sajnos nem csatlakozik a magyar mobilhálózatra. (Vodafon és T-Mobil kártyával próbáltam). Korábban is volt már amerikai piacra készült mobilom (Pixel 5a és LG V50), azokkal nem volt ilyen probléma. Az imei.info szerint a telefon nincs letiltva, és tudja azokat a frekvenciákat, amelyeket a Vodafon használ. Úgy tudom, a Verizon 60 nap után automatikusan feloldja a hálózatfüggőséget, tehát ez sem lehet probléma. A legfurcsább az, hogy amikor első kipróbáláskor észrevettem, hogy nem csatlakozott a magyar hálózatra, kivettem majd visszatettem a SIM-kártyát, és akkor ez megoldotta a problémát, de a következő naptól fogva már nem működött... Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata, vagy tudtok olyan telefonszerviz Budapesten, ahol tudnának segíteni? Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest