- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon finoman fejezted ki magadat
Ez undorító.Nagyon jó hangja van, de semmi sincs eltúlozva.Kényelmetlen nekem.Lehet megy a levesbe.Beyerdynamic 990pro nem csatlakoztatható a kábel oda kell rá figyelni (mikrofonos gamerek túl drágák,+50-70% nem ér meg nekem egy mikrofon ,majd körbetérek rá egy kis csíptethetőt) .Egy szakértő nekem az mondta,hogy minden egyes csatlakozási pont minőségromlással jár azért nem úgy van kialakítva.)
-
ribizly
veterán
Nem fogok vitatkozni, de ha benézel a fejhallgatós topic-ba, akkor már több alkalommal is leírtuk, hogy a DT880-at messze felzabálja a HD58x, HD600, HD650/6xx is. Még akkor is, ha a 600 Ohm-os verziót nézzük és akkor is, ha igen komoly forrást teszünk alá.
Ettől még egy jó fejes, csak árkategórián belül is van tőle jobb.
A kényelembe meg ne menjünk bele, mert a felsorolt Sennheiser-ek mindegyike könnyebb és anatómiailag jobban illeszkedő fülpárnával rendelkezik. Innentől pedig több embernek lesz kényelmes, mint a Beyerdynamic. És mondom ezt úgy, hogy volt DT770 Pro 80 Ohm-om sokáig és jelenleg is van egy DT1770-em (is). -
ribizly
veterán
Azt inkább nem ajánlanám gaming-re (se). Egy Sennheiser HD58x (ha már nyitott) agyonveri, ráadásul nem is igényel olyan szintű forrást, mint egy DT880. De ide lehet sorolni az AKG K612, 712, 7XX modelleket is.
Ha meg már Beyerdynamic, akkor inkább egy zárt DT770 pro 80 vagy kisebb pénzből Cooler Master MH 752 (Takstar Pro 82 alapok). -
tibaimp
nagyúr
Én most egy Roccat "valódi" 5.1-es fülecset használok, 3 jack dugóval! Szerintem nem rossz, bár én tökfülű vagyok, nem vájt fülű.
Ez helyett keresnék valamit (esetleg tönkre menne), de usb-s nem kell, mert van fasza hangkártyám, de akkor mi? Egy, egy jeck-es sztereó is van olyan jó, ezekből az általad is említett márkákból?
Az az igazság, hogy 50-100e Ft-al az ember nem szívesen "próbálkozik".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest