- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetsuo
őstag
DT 880 Pro-ról volt szó, nem a DT 880-ról.
A DT 770 Pro egy zárt fejhallgató, a 990 Pro pedig nyitott, a 880 Pro a kettő közötti, félig nyitott. Értelemszerűen pl. doboláshoz a 770 Pro való, énekléshez a 990 Pro, általános keveréshez viszont a 880 Pro.
A zárt fejes teljesen másként viselkedik kényelmi szempontból (is), mint a félig nyitott.
A Sennheiser HD 600 és a HD 650 valóban jó fejhallgatók, de az egy másik árkategória.
A DT 880 Pro árában a Sennheiser a kanyarban sincsen - ez tény, mert nekem munkához kellett és kipróbáltam minden ajánlott fejest. -
Tetsuo
őstag
"Gamingre"? Vagyis játékra miért nem ajánlanád? Egyébként nem játékra keresett fejhallgatót, legalábbis nem említette. Ha mikrofonos, vagyis head set kell, akkor persze nem jó, de amúgy biztos jó lehet játékra is.
A hangja talán túl "stúdiós", vagyis részletező, ezért előhoz minden apró hibát, emiatt talán nem a legjobb választás játékra, de általános stúdiómunkára (keverésre), editálásra a legjobb választás. Kérdés, ki milyen hangzást szeret.
Ha valaki inkább lágy, kellememesen torzított, elkent hangot akar, ami becsapja és hosszú órákon keresztül nem akar részletekre figyelni, akkor valóban ne a 880 Prót válassza.
Nekem x óra utáni zenehallgatás után már fárasztó volt, de zenére csak bőven 100 ezer Ft felett tudnék elképzelni fejhallgatót magamnak.
Kényelem és strapabírás szempontból pedig a Sennheiserek felett áll, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest