Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Európába is megérkeztek a
ZenFone 2 Laser 5"-os készülékek, ráadásul nem is akármilyen áron.8 GB-ost már akciózzák is és 150 €-tól házhoz viszik,
16 GB-os 200 € körül érhető el.
A kisebbik Laser is 2GB RAM -mal büszkélkedhet.Hamarosan érkezhet az 5,5"-os is, mert már máshol árulják.
Jobb helyeken (ahol nincs Artisjus és a kereskedők normál árréssel, nem eltérített - mennyiért lehet eladni -
árakkal dolgoznak) kevesebb, mint 1.000 Ft az eltérés a + 8 GB miatt.Kb. ennyi is az indokolt, ha a 32 GB-os microSD kártyák 10 € körüli árához viszonyítjuk.
-
viano
aktív tag
"Mindenféle előzetes nélkül bukkant fel . . . "
Ezt az alcímet azért, lehet hogy jó lenne módosítani, mondjuk . . .
"Nem jutott el hozzánk a . . . híre" vagy
"Elkerülte a figyelmünket az . . ."
ami sokkal közelebb állna a valósághoz, így ellenben nem kicsit ciki!A kereső már az első oldalon is (tovább nem néztem) dob egy 2015. ápr. 23 -i hírt
+ jún. 1-i Hands on-t a ZenFone 2 ZE550KL-ről.Ezenkívül legkésőbb júl. 31. óta előrendelhető a telefon az Amazonnál.
(Rendesen, árral, nemcsak árnélküli piacszondázás, mint most a Moto X Play-nél csinálják egyes cégek.)
Legkésőbb ekkortól már a gyártó honlapján is elérhető volt a specifikáció, valamint további spec-es honlapon is szerepelt ki tudja mióta, (valószínűleg április).Azért ne feledjük, hogy itt a gyártók legkedveltebb csipsze! (SoC) és a tőletek is jó minősítést kapott körítés a főszereplők.
Szóval . . .
(Mellesleg nem csak nekem tűnt fel.) -
aelod
veterán
-
aelod
veterán
Tetszenek
Kár, hogy a gyengébb variáns egy kicsivel nem kisebb/kompaktabb. Mondjuk 4.5, 4.7"."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Matada2.3
veterán
Óóóó jaj az a hátlap A deluxe még érdekes lehet
Finn the human
-
gerii
addikt
Jó nagy dögök lesznek ekkora képkerettel.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #24 üzenetére
Csak hogy mindenki értse.
-
dejvid8
őstag
válasz kakuk.tamas #24 üzenetére
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Aucor
senior tag
Miért nem lehet ezt unibody fémházzal? Pedig annyira vártam az egész Zenfone 2 szériát is...
-
kakuk.tamas
addikt
Jók ezek az snsv telók...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Fejvadi
nagyúr
Ez az új divat? Minden gyártó 2 hetente mutat be egy új telefont.
-
batai15
félisten
nem rosszak első blikkre ezek a zenfoneok.
-
Zsidaaj
tag
Szep volt asus.. Lg-t tudja kopizni rendesen,
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
nobela
senior tag
A Padfone széria megszűnt?
Mert az elvileg egy Zenfone + egy kabát volt. Mostanában meg csak a telefonokról hallok...
AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 109.900.-
-
Egész jól néz ki, tetszik. az elsők is Zenfone is tetszettek, és jól is muzsikáltak/nak.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
Az Asus lesz az új Huawei?
-
tjb007
nagyúr
„Mindenféle előzetes nélkül bukkant fel az Asus Zenfone 2 Deluxe és Laser a gyártó honlapján.”
A Deluxe hátlapja amúgy elég jól néz ki.
-
gutriqper
tag
Úgy néz ki, mint egy átlag Samsung háttérkép
-
ViSAS
senior tag
válasz matteo_szg #4 üzenetére
Az ASUS honlapján is azt találtam, hogy:
Storage: 64GB/128GB eMMC Flash
Memory Slot: MicroSD card (up to 128 GB)(#3) skyline_r33: Elég best buy gyanús ár.
[ Szerkesztve ]
-
SX Wave
aktív tag
válasz matteo_szg #1 üzenetére
A ZenFone Max az a Laser változata, csak lesz benne egy 5000mAh aksi.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
ViSAS
senior tag
A Zenfone 2 Deluxe tényleg szép. Dícséretes a 64GB-os belső tároló is, kíváncsi vagyok az árára.
-
matteo_szg
őstag
Még felbukkant egy ZenFone Max is.
jupiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest