Új hozzászólás Aktív témák
-
IQ_betyár
csendes tag
Istenem, direkt azért írtam az előző hsz-t, hogy mindenki tudja, hogy ebben a topikban nem fontos figyelembe venni a véleményem mert együtt kiderítettük, hogy nem vagyok benne a célközönségben és nem is követem figyelemmel a kézi konzolok eladási mutatóit ezért halvány lila lepkeszellentésnyi-t se volt konkrét állítás amit az első hsz-emben írtam hanem csak az én külön véleményem amit vagy elfogadsz vagy nem teljesen hidegen hagy.
Remélem most már sikerült megértened az előző hsz jelentéstartalmát amiben elismertem tudatlanságom és szerintem egyértelműen látszott, hogy nem várok rá választ. Elnézést ha ez nem volt egyértelmű. -
IQ_betyár
csendes tag
Nemigazán tartom életképes ötletnek mondjuk még mindig jobb ötlet mint a sima psp.
Lehet hogy csak én vagyok így vele de nem értem a koncepciót, hogy mikor és hol játszol ezekkel a gépekkel ha úton vagyok akkor nincs időm rá otthon meg nem kézikonzollal fogok egérmozizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest