- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
3ye
tag
-
Guff
csendes tag
Nekem csak az a bajom a win8-cal, hogy miért erölteti a StartScreen-t, meg a csempeket. Elismerem, hogy bizonyos esetben hasznos, egy helyen látsz egy rakás információt, de ettöl miért kellett a hagyományos Start menüt mellőzni? Vagy miért nem engednek választást, hogy akarsz vagy sem Start menüt.
Aki ma kezdi az ismerkedést a Windows-al annak lehet, hogy jó, de egy régi motorosnak, miért kötelező egy teljesen új koncepcio használata? -
törölt tag
"Windows 8-on a Metro appoknak mindig is saját színük volt... Windows Phone-on van egységes csempeszín, amire én mondjuk láttam iszonyat jól kinéző és igen kreatív felhasználási lehetőségeket"
Mikor néztem volt színbeállítási lehetöség hasonlóan a WP-hez W8-on is, kicsivel több, de hasonlóan balfax színekkel.
Egységes csempeszín csak papíron létezik, pl. az MS saját alkalmazásai mind saját színt használnak, persze a választhatóaktól eltérö árnyalatot- a programoknak is lehet egyedi színe- DB-Navigator, Kicker, Red Bull app, stb. mind egyedi színnel idegesítik azt, aki valóban egységes árnyalatot akarna. -
Fritz Teufel
addikt
Az egész Winfos rendszert alapjaiban kellene átdolgozni. Már a nyolcvanas évek közepén, a megjelenése pillanatában elavult volt. 32GB-os háttértárból jó ha lehet használni 16GB-ot? Milyen operációs rendszer az ilyen manapság? Ezzel akarnak versenyezni?
Pfff Egyrészt a hardvert fölöslegesen drágítja (a komplett Android rendszernek kell 4-5GB sallanggal együtt), másrészt ez a bivaly adatmennyiség kizárja az OTA lehetőségét, ami megint csak komoly lépéshátrány. Továbbra is fenntartom, a kiadása pillanatában elavul rendszer, de húsz éve erőltetik.
-
A file managert nem láttam, de jónak igérkezik. Várom a kéket.
(#144) Keeperv85:És mindennap telepítesz windows 8-at, hogy ez zavarjon? Mert cask akkor jön elő. Ha valaki ért az infóhoz, az úgy is egyből klónozza a wint és nem látja többé. Vagy úgy használja a gépet, hogy ne kelljen újrahúzni a windowst.
-
Glenda
addikt
Igen, és szerintem ez is rendjénvaló. Amolyan UNIX filozófia. Minden csinálja azt, ami a dolga, de csakis azt.
Végiggondolva, olyan nagyon sok dolog nincs, amit Metro Style appban nem lehetne megcsinálni...és onnantól kezdve az x86/x64 mehet a levesbe (ebben a hullámban a Windows RT ARM only). -
enginev3.0
félisten
Egy számítógépen nem érzem azt hogy mindig a legújabb windowsom legyen
Főleg hogy a hw gyártóknak meg kell írni az új drivert
A játékok sem biztos hogy futnak az új rendszeren, kisebb programokról nem is beszélve, bár nekem ami kell az fut
És gyakorlatilag megkérdezhetem hogy, minek?
A windows 7 ma bárkinek tökéletesen megfelel szerintem. És még évekig ha futnak rajta a dolgok, itt nem az van mint a tabon vagy telefonon, hogy ilyen olyan újításokat tesznek bele (hardveresen, szoftveresen), itt a stabilitás a lényeg nekem, hogy minden a megszokott legyen, míg telefonon szeretem az újdonságokat, a kis javításokat, egy két finomságot, de pc-n, bekapcsolom, menjen ahogy kell és készÉn így vagyok ezzel, és bár nem hiszem hogy lesz még egy akkora lépés mint win 7-ről 8-ra (ui miatt), de azért annyi mindent amit hozott a 8 kezelhetőségben (csempék, oldalról előhúzható futó appok stb...) nekem nem igazán jön be, és mások sem hiszem hogy mindig újat akarnak tanulni, főleg ha a 40 éves titkárnő bemegy reggel 7-re a céghez, benyomja a power gombot, és elindítja a pasziánszt. Őt pont nem érdeklik az újítások, de ha valami újat kell megszoknia az már zavaró számára
Egyébként windows phone-ra jöhetnek az újítások, azzal nincs gond!
-
qwertly
addikt
-
vicze
félisten
Ez pont ugyan olyan demagóg reklámduma, mint az Aero Glass bevezetésekor. Egyszerűen most más a divat, más irányba kell terelni a birkákat, mert abból lesz később profit.
Miért nem lehet ezt leírni és miért kell, ezt a hatékonyabb meg több információ stb. marketing szöveget leírni?
Aki vált annak igenis szar mert váltani kell, és egy megszokottról egy szokatlanra váltasz, amit sokáig tart konfigozni, és amíg be nem állítod igenis pusztán csak hátráltat.Nyilván a rajongók arra fognak bégetni, amerre az MS tereli őket, de akkor írd le, hogy ezért kell, hogy később a mobil piacon versenyképes tudjon maradni az MS, így tudja a fejlesztőket mobil appok írására kényszeríteni, nem kell a maszlag...
-
fordfairlane
veterán
Dehát az egész cikk a felületről szól, ráadásul a WP8 továbbra is külön termék. Hiába vannak közös komponenseik meg API-jaik, mégiscsak egyedi a felülete, az értékesítési modellje, tudtommal az alkalmazások sem vihetőek át egyik rendszerről a másikra... Netán a Blueban három platformot egyesítenének?
-
mariomahmoud
tag
Nekem nincs ezzel semmi gondom, bár ez a sírás elég erős. Rengeteg ember a környezetemben Xp és Win7 user és eszük ágában incs váltani, ugymond ezzel ki vannak elégülve. a Fent említett kép op rendszernél a service pack-okat nem verték olyan nagy dobra, tudom, hogy ez a marketing része.........
-
törölt tag
Mióta Ms kitalálta az ikon helyett az élöcsempét, na meg a widget helyett is, ha már képtelen volt azokat normálisan managelni korábban, azóta muszáj mindennek informatívnak lennie?
#5 Peterson_: mi baj volt a W2k-val? Szerintem az egyik legjobban sikerült MS termék sok évre visszamenöleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- Óvodások homokozója
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest