- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Egy számítógépen nem érzem azt hogy mindig a legújabb windowsom legyen
Főleg hogy a hw gyártóknak meg kell írni az új drivert
A játékok sem biztos hogy futnak az új rendszeren, kisebb programokról nem is beszélve, bár nekem ami kell az fut
És gyakorlatilag megkérdezhetem hogy, minek?
A windows 7 ma bárkinek tökéletesen megfelel szerintem. És még évekig ha futnak rajta a dolgok, itt nem az van mint a tabon vagy telefonon, hogy ilyen olyan újításokat tesznek bele (hardveresen, szoftveresen), itt a stabilitás a lényeg nekem, hogy minden a megszokott legyen, míg telefonon szeretem az újdonságokat, a kis javításokat, egy két finomságot, de pc-n, bekapcsolom, menjen ahogy kell és készÉn így vagyok ezzel, és bár nem hiszem hogy lesz még egy akkora lépés mint win 7-ről 8-ra (ui miatt), de azért annyi mindent amit hozott a 8 kezelhetőségben (csempék, oldalról előhúzható futó appok stb...) nekem nem igazán jön be, és mások sem hiszem hogy mindig újat akarnak tanulni, főleg ha a 40 éves titkárnő bemegy reggel 7-re a céghez, benyomja a power gombot, és elindítja a pasziánszt. Őt pont nem érdeklik az újítások, de ha valami újat kell megszoknia az már zavaró számára
Egyébként windows phone-ra jöhetnek az újítások, azzal nincs gond!
-
enginev3.0
félisten
Oké hogy új android jön évente vagy fél évente
De windows-ból ami gondolom pc-re is megjelenik minek már is az új?
Ha csak táblagép meg telefonokra jön akkor oké, bár az sem mert a mostani készülékek úgy sem kapják meg... de egy windows-nál ennyire sietni...Gondolom pc-re is jön majd a win9 pedig szerintem legtöbb ember még a 8-ról sem hallott
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest