- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Egy számítógépen nem érzem azt hogy mindig a legújabb windowsom legyen
Főleg hogy a hw gyártóknak meg kell írni az új drivert
A játékok sem biztos hogy futnak az új rendszeren, kisebb programokról nem is beszélve, bár nekem ami kell az fut
És gyakorlatilag megkérdezhetem hogy, minek?
A windows 7 ma bárkinek tökéletesen megfelel szerintem. És még évekig ha futnak rajta a dolgok, itt nem az van mint a tabon vagy telefonon, hogy ilyen olyan újításokat tesznek bele (hardveresen, szoftveresen), itt a stabilitás a lényeg nekem, hogy minden a megszokott legyen, míg telefonon szeretem az újdonságokat, a kis javításokat, egy két finomságot, de pc-n, bekapcsolom, menjen ahogy kell és készÉn így vagyok ezzel, és bár nem hiszem hogy lesz még egy akkora lépés mint win 7-ről 8-ra (ui miatt), de azért annyi mindent amit hozott a 8 kezelhetőségben (csempék, oldalról előhúzható futó appok stb...) nekem nem igazán jön be, és mások sem hiszem hogy mindig újat akarnak tanulni, főleg ha a 40 éves titkárnő bemegy reggel 7-re a céghez, benyomja a power gombot, és elindítja a pasziánszt. Őt pont nem érdeklik az újítások, de ha valami újat kell megszoknia az már zavaró számára
Egyébként windows phone-ra jöhetnek az újítások, azzal nincs gond!
-
enginev3.0
félisten
Oké hogy új android jön évente vagy fél évente
De windows-ból ami gondolom pc-re is megjelenik minek már is az új?
Ha csak táblagép meg telefonokra jön akkor oké, bár az sem mert a mostani készülékek úgy sem kapják meg... de egy windows-nál ennyire sietni...Gondolom pc-re is jön majd a win9 pedig szerintem legtöbb ember még a 8-ról sem hallott
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest