- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#06658560 #156 üzenetére
ezt mondtam én is...
Win8-on lehet ugyan színsémát választani de az csak és kizárólag a Startképernyőre fog vonatkozni meg a rendszerfunkciókra (fájlválasztó felület meg ilyesmi)... az appok csempéje minden esetben egyedi színű, csak az lehet, nincs is opció arra, hogy "rendszer színű" legyen...ellenben WP-nél ott lehet hagyatkozni a rendszer színére és olyan csempét készíteni az alkalmazásnak aminek a háttere átlátszó -> "rendszer színű" illetve ott az alkalmazásokon belül is visszaköszön(het) a kiválasztott színséma (világos/sötét) illetve a kiválasztott "rendszer szín" (komolyan nem tudom minek szokás ezt fordítani - Accent Color hivatalos nevén)...
mondom, én mindkét oldalt meg tudom érteni, azt is, hogy az alkalmazásoknak legyen egyedi színe, és azt is, hogy alkalmazkodjanak a rendszer beállításához... mindkettőre van pozitív példa és érv... az viszont tuti, hogy mindkét esetben az alkalmaázs készítőjének a dolga az, hogy eldöntse: a default csempeszínre épít vagy saját színt állít be háttérnek, és semmi képpen nem a felhasználó feladata/lehetősége ez és ez viszont egészen biztosan így van rendjén...
-
oO7
őstag
válasz
#06658560 #152 üzenetére
Windows 8-on a Metro appoknak mindig is saját színük volt... Windows Phone-on van egységes csempeszín, amire én mondjuk láttam iszonyat jól kinéző és igen kreatív felhasználási lehetőségeket, szóval azt sem tartom hülyeségnek... Blue-ban a kiszivárgott anyagokból kiindulva a szivárvány teljes palettájáról lehet majd színeket választani...
Ha meg nem a színek alapján keresel, akkor valószínűleg nem vagy ember
-
Tikakukac
titán
válasz
#06658560 #53 üzenetére
Hamis.
Mysoft konkrétan 11122 darab WIN7 alapú gépet árul, ami egy picit több, mint 0. És nem kifutók, első oldalon találtam 10-et ami 2 hónapnál nem régebbi.
Más: Zsír, de inkább jöjjön a kövi win, nekem továbbra is hiányoznak a menüsorok, mint olyanok. Ha ott sem lesz, akkor meg Linux lesz a vége nagyon úgy érzem...
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest