- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#06658560 #156 üzenetére
ezt mondtam én is...
Win8-on lehet ugyan színsémát választani de az csak és kizárólag a Startképernyőre fog vonatkozni meg a rendszerfunkciókra (fájlválasztó felület meg ilyesmi)... az appok csempéje minden esetben egyedi színű, csak az lehet, nincs is opció arra, hogy "rendszer színű" legyen...ellenben WP-nél ott lehet hagyatkozni a rendszer színére és olyan csempét készíteni az alkalmazásnak aminek a háttere átlátszó -> "rendszer színű" illetve ott az alkalmazásokon belül is visszaköszön(het) a kiválasztott színséma (világos/sötét) illetve a kiválasztott "rendszer szín" (komolyan nem tudom minek szokás ezt fordítani - Accent Color hivatalos nevén)...
mondom, én mindkét oldalt meg tudom érteni, azt is, hogy az alkalmazásoknak legyen egyedi színe, és azt is, hogy alkalmazkodjanak a rendszer beállításához... mindkettőre van pozitív példa és érv... az viszont tuti, hogy mindkét esetben az alkalmaázs készítőjének a dolga az, hogy eldöntse: a default csempeszínre épít vagy saját színt állít be háttérnek, és semmi képpen nem a felhasználó feladata/lehetősége ez és ez viszont egészen biztosan így van rendjén...
-
oO7
őstag
válasz
#06658560 #152 üzenetére
Windows 8-on a Metro appoknak mindig is saját színük volt... Windows Phone-on van egységes csempeszín, amire én mondjuk láttam iszonyat jól kinéző és igen kreatív felhasználási lehetőségeket, szóval azt sem tartom hülyeségnek... Blue-ban a kiszivárgott anyagokból kiindulva a szivárvány teljes palettájáról lehet majd színeket választani...
Ha meg nem a színek alapján keresel, akkor valószínűleg nem vagy ember
-
Tikakukac
titán
válasz
#06658560 #53 üzenetére
Hamis.
Mysoft konkrétan 11122 darab WIN7 alapú gépet árul, ami egy picit több, mint 0. És nem kifutók, első oldalon találtam 10-et ami 2 hónapnál nem régebbi.
Más: Zsír, de inkább jöjjön a kövi win, nekem továbbra is hiányoznak a menüsorok, mint olyanok. Ha ott sem lesz, akkor meg Linux lesz a vége nagyon úgy érzem...
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest