Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
üzenetére
ezt mondtam én is...
Win8-on lehet ugyan színsémát választani de az csak és kizárólag a Startképernyőre fog vonatkozni meg a rendszerfunkciókra (fájlválasztó felület meg ilyesmi)... az appok csempéje minden esetben egyedi színű, csak az lehet, nincs is opció arra, hogy "rendszer színű" legyen...ellenben WP-nél ott lehet hagyatkozni a rendszer színére és olyan csempét készíteni az alkalmazásnak aminek a háttere átlátszó -> "rendszer színű" illetve ott az alkalmazásokon belül is visszaköszön(het) a kiválasztott színséma (világos/sötét) illetve a kiválasztott "rendszer szín" (komolyan nem tudom minek szokás ezt fordítani - Accent Color hivatalos nevén)...
mondom, én mindkét oldalt meg tudom érteni, azt is, hogy az alkalmazásoknak legyen egyedi színe, és azt is, hogy alkalmazkodjanak a rendszer beállításához... mindkettőre van pozitív példa és érv... az viszont tuti, hogy mindkét esetben az alkalmaázs készítőjének a dolga az, hogy eldöntse: a default csempeszínre épít vagy saját színt állít be háttérnek, és semmi képpen nem a felhasználó feladata/lehetősége ez és ez viszont egészen biztosan így van rendjén...
-
oO7
őstag
válasz
üzenetére
Windows 8-on a Metro appoknak mindig is saját színük volt... Windows Phone-on van egységes csempeszín, amire én mondjuk láttam iszonyat jól kinéző és igen kreatív felhasználási lehetőségeket, szóval azt sem tartom hülyeségnek... Blue-ban a kiszivárgott anyagokból kiindulva a szivárvány teljes palettájáról lehet majd színeket választani...
Ha meg nem a színek alapján keresel, akkor valószínűleg nem vagy ember

-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Hamis.
Mysoft konkrétan 11122 darab WIN7 alapú gépet árul, ami egy picit több, mint 0. És nem kifutók, első oldalon találtam 10-et ami 2 hónapnál nem régebbi.
Más: Zsír, de inkább jöjjön a kövi win, nekem továbbra is hiányoznak a menüsorok, mint olyanok. Ha ott sem lesz, akkor meg Linux lesz a vége nagyon úgy érzem...
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest