- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Egy számítógépen nem érzem azt hogy mindig a legújabb windowsom legyen
Főleg hogy a hw gyártóknak meg kell írni az új drivert
A játékok sem biztos hogy futnak az új rendszeren, kisebb programokról nem is beszélve, bár nekem ami kell az fut
És gyakorlatilag megkérdezhetem hogy, minek?
A windows 7 ma bárkinek tökéletesen megfelel szerintem. És még évekig ha futnak rajta a dolgok, itt nem az van mint a tabon vagy telefonon, hogy ilyen olyan újításokat tesznek bele (hardveresen, szoftveresen), itt a stabilitás a lényeg nekem, hogy minden a megszokott legyen, míg telefonon szeretem az újdonságokat, a kis javításokat, egy két finomságot, de pc-n, bekapcsolom, menjen ahogy kell és készÉn így vagyok ezzel, és bár nem hiszem hogy lesz még egy akkora lépés mint win 7-ről 8-ra (ui miatt), de azért annyi mindent amit hozott a 8 kezelhetőségben (csempék, oldalról előhúzható futó appok stb...) nekem nem igazán jön be, és mások sem hiszem hogy mindig újat akarnak tanulni, főleg ha a 40 éves titkárnő bemegy reggel 7-re a céghez, benyomja a power gombot, és elindítja a pasziánszt. Őt pont nem érdeklik az újítások, de ha valami újat kell megszoknia az már zavaró számára
Egyébként windows phone-ra jöhetnek az újítások, azzal nincs gond!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest