- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#56573440 #173 üzenetére
Ha a mailt vesszük alapul, akkor az alapból bent van és ha online acc-al jelentkezel be, akkor ő már oda is bejelentkezik, meg látod a leveleket.
7 alatt letöltöd a live mailt, beírod a mail címet jelszót meg letölti gépre azt a párszáz mailt, vagy amennyi van. Itt nincs ilyen.
Akkor az rss olvasók közöl 1-2 jó tény és való, de ingyen van. Kb. 3 mp és települ, nem kell kattintani 8-at, hogy települjön.
Nekem mondjuk szimpi a 8, igaz vannak hibák benne, mert a mostani app-ok telepítése után egy szép kékhalálom volt.De működik még.
-
válasz
Fritz Teufel #149 üzenetére
De szerintem még alapjaiban sem lehet az androidot meg a windowst összehasonlítani.
-
A file managert nem láttam, de jónak igérkezik. Várom a kéket.
(#144) Keeperv85:És mindennap telepítesz windows 8-at, hogy ez zavarjon? Mert cask akkor jön elő. Ha valaki ért az infóhoz, az úgy is egyből klónozza a wint és nem látja többé. Vagy úgy használja a gépet, hogy ne kelljen újrahúzni a windowst.
-
válasz
GeryFlash #96 üzenetére
Miért kell megvenni, lopni az új windowst?! Ha nem tetszik, nem kell használni, meg különben is már vagy 50 tweak program van, amivel ki tudod gyilkolni a "start menüt". Szóval nem értem a problémádat.
Amúgy meg a cikkhez hozzá szólva, cask egy jó file explorer kell meg kicsit funkció gazdagabb gyári app-ok, és akkor nem is kell már asztal. Jó lesz ez majd, majd cask kiforrja magát.
(#107) Keeperv85:Azért lehet, mert ha neten láttad az öreg bácsikával a videót, hogy 5 perc alatt nem tudott asztalról a startmenüre ugrani, annak jó lett volna egy magyarázó, hogy mit kell csinálni.
Szóval ezt a rendszert lehet nem cask aktívan gépet nyúzó emberek fogják használni, hanem lesz olyan aki elsőnek hall, lát és használ windows 8-at vagy blue-t. Ezért van benne. Szóval ez miatt nem kellene nyavajogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest