- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
válasz
enginev3.0 #128 üzenetére
ezzel ugyanígy vagyok én is.
-
AMD Power
titán
válasz
enginev3.0 #128 üzenetére
Én is még asztali gépen , XP illetve Win7 használok. Nem is tervezem a Win8 felrakását. De mobilon már alig várom ,hogy 7.8-ról 8-ra tudjak váltani.
-
oO7
őstag
válasz
enginev3.0 #114 üzenetére
miért más a PC mint az összes többi eszköz? miért kéne máshogy kezelni? OSX-ből is évente jön ki új verzió, és az amolyan hagyományos fajta PC OS-nek nevezhető... Ubuntuból is... a Windows-nál eddig nem ez volt a jellemző de ez nem azt jelenti, hogy máshogy nem lehet csinálni (sőt a konkurencia is azt mutatja, hogy nagyon is lehet)... mellesleg ismétlem magam, de Windows-ből főverzió 2 évente fog elvileg kijönni, közben évente "csak" egy köztes frissítést kapnak majd félúton...
és amúgy pontosan azért kell sietni mert Androidból is, iOS-ből is, OSX-ből is, Ubuntuból is meg még ki tudja mi mindenből évente jelentenek be új verziót új featurekkel, és az MS nem engedheti meg magának, hogy kényelmesen 3-4 évente adjon ki egy OS-t és vele bármiféle új funkcionalitást... pörögni kell... de úgysem fogják tudni ezt az iramot hosszú távon tartani, egy idő után már kis túlzással nem lesz mit fejleszteni...
-
Glenda
addikt
válasz
enginev3.0 #114 üzenetére
A Windows 7 után is egy évvel jött a SP1...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest