Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Én azt megértem, hogy megpróbálkoztak egy ilyennel. Még azt is elfogadtam, hogy nem lehet kikapcsolni.. de hogy elkezdik lefokozni a Desktopot és a Modern UI lesz az elsődleges az már pofátlanság. Annyira igazából nem izgat, nem tervezek már Windows-t használni, de akkor is idegesítő amit az MS csinál..
(#99) turbulencia8: Nem találta meg a vírust.. viszont minden betü vastag lett és dölt. Ráadásul fokozatosan. Először csak a böngészőben aztán szépen lassan mindenhol...
-
Bambalazs
senior tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
tudtommal erre terméket soha nem alapoztak
http://en.wikipedia.org/wiki/Xerox_Alto
Ezen az eszközön használták a grafikus felületet. A második bekezdésben van a kulcsmondat.

-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Galactic Reign nevű játék megjelenik és szinkronizálódik telefonon és PC-n is.
-
oO7
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
"Netán a Blueban három platformot egyesítenének?"
nem tudni... erről még nem esett szó... elvileg API-k szintjén még közelebb kerülnek majd egymáshoz a rendszerek, és végülis logikus lépés lenne a Store-jukat valahogy összelinkelni... hogy lehessen látni, hogy XY alkalmazásnak van tabletes, PC-s, Phone-os meg Xbox-os verziója is ÉS esetleg a licenszelésük is össze legyen kötve, hogy ha egyszer megveszed akkor az összes eszközödön megkapd... meglátjuk... előbb utóbb ez egészen biztosan be fog következni, hiszen ez az egyik nagy előnye a nagybetűs ökoszisztémának... -
oO7
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
telefonon is Windows 8 alapú a rendszer... a motorháztető alatti fejlesztések túlnyomó része a WP8-at is érinti
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest