- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hááát, tuning az előző gépemnél nem volt egyáltalán, tehát ezt kizárnám.
A telepítgetés lehetséges ok, bár nem szoktam hülyeségeket felrakni. Volt olyan esetem, amikor egy spyware beköszönése után jöttek a bajok, és a spyware kereső is csak törölni tudott, ami okozhatott galibát... fene tudja. A spyware-ek ellen pedig nem tudom mit tegyek, azon kívül, hogy nem látogatot gyanús oldalakra, tűzfalat bekapcsolom a routeren, és a windows-ban is, valamint aktív spyware figyelőt használok (spyware terminator)...
Köszi a linket! -
Persze, ezt gondolam.
Egyébként, nem csak én küzdök ilyen belassulásos problémákkal, mástól is hallottam, hogy egy idő után a win (vagy valamelyik rajta futó progi) nagyon eldobja magát, és csak reinstall után lesz jó.Szerintem lenne igény arra, hogy írj egy cikket ennek lehetséges okairól, és megelőzéseiről...
-
Hát, eleinte én is szerettem az Outlook-ot, a 2007 volt az első nem netes levelező, amit használtam. Aztán egy idő után elkezdett belassulni, és volt olyan, hogy 6-7, de akár 10mp-ig is eltartott, mire a tálca ikonra klikkelve megjelent az ablak. Ez elég zavaró volt. Újra felraktam a windows-t, és az Office-t, akkor pár hónapig megint jó volt, de azután újra belassult, pedig folyamatosan pucoltam a gépet a spyware-ektől, és mégis.
Ezután felraktam a Thunderbird-öt. Eleinte utáltam, mert hiába villámgyors, ha fapados... Aztán rájöttem, hogy nem annyira fapados, csak be kell tudni állítani. Azóta ezt használom lassulás nélkül. Egy dolog hiányzik az Outlook-ból, hogy olyan szépen időrendbe rendezi a leveleket (tegnap, egy hete, két hete, egy hónapja, stb.). A TB is tud ilyet, de pont nem úgy, ahogy nekem kellene. De ez nem olyan gáz.
A Word esetén sokkal inkább örültem az OOo-ra váltásnak, ez minden téren jobban tetszik, mint a Word. Egy dologban viszont még nem tudtam teljesen kiváltani az Office-t, ez pedig az Excel. A grafikon készítője nagyon okos. Az OOo-ban is meg lehet csinálni mindezeket, de itt érezni, hogy van lemaradás egyszerű kezelés terén. -
Szerintem felesleges azon vitázni, hogy melyik a jobb, az Office, vagy az OOo, vagy az új Lotus, hiszen, nem egy árban vannak.
Akár kompatibilis 100%-ig a két utóbbi a legelterjedtebb MS progikkal, akár nem, az ingyenesség elég érv ahhoz, hogy sok helyen átálljanak az ingyen cuccra.
Két régebbi melóhelyemen is Linuxot és OOo-t használ az összes titkárnő, könyvelő, ügyintéző, stb. Egyszer kellett faszán belőnie a rendszergizdáknak az Ubuntut, illetve a Mandrivát a másik helyen, és azóta nincs semmi gáz. Egy könyvelő ragaszkodott a windows-hoz, ő kapott egy winXP bőrt a KDE-re, és egy wine-t a könyvelőproginak, és évek óta használja vígan, és ingyen.
Nem állítom, hogy mindenki számára ez a megoldás, de az egyértelmű, hogy okosan használva teljesen életképes alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest