Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
válasz
Depression #109 üzenetére
Szivesen vennék én konzolt ha futna rajta az MMOk többsége vagy legalább egy két nagy cím és néha meg tudnék csinálni egy két egyszerűbb szövegszerkesztést vagy powerpointot esetleg egy két egyszerűbb képszerkesztést. Vagy meg tudnám nézni a letöltött filmeket sorozatokat (most az hogy erre lenne lehetőségem legálisan nem torrentezve akkor az még jobb lenne persze normális áron.) Nah ezért nem veszek konzolt mert PC re sajnos így is úgyis szükségem van. Mert amíg egy mmo val elvagyok hónapokig/évekig szinte nulla pénzért addig single player játékokat amik konzolra lennének max egy hét alatt végigjátszom nem beszélve az áráról. Egyénként sajnos konzolra jött játékokban az újrajátszhatóság elég alacsony mondjuk egy Civ4-5 höz vagy egy jobb RPG hez képest. Bár nem ismerem az összes konzolos címet szóval ebben lehet tévedek. Fifáztam pl 98 tól kezdve egészen 2012 ig utána viszont nem tud lekötni már egyáltalán. Az Nfs el is így vagyok kezdtem a 2SE- vel kb a hot pursuit2 ig érdekelt bár erről a következőről megnézek egy két gameplay vidit hogy milyen. Amúgy nem játszok 4k ban meg nem is fogok még évekig csak én nem a magyar piacból indultam ki ami kb picsfüst hanem a németből meg az amerikaiból ahol van pénz ilyen nyalánkságokra. De ha a Microsoft meg a Sony Oroszországban meg Kínában is gondolkodik úgy már érthető a olcsóbb gyengébb konzol az általam vártnál
-
SaGaIn
senior tag
válasz
egyedülülő #95 üzenetére
Sajnos nem találtam meg azt a cikket amire a hosszászólást alapoztam így visszavonom szépen néz ki játék biztosan
-
SaGaIn
senior tag
DudeHuN: Az hogy egy két cég csődbe megy nem indokolja azt hogy szar tömegterméket gyártsanak és bugokkal tele adják ki. Én inkább ok Okozati viszonyt látok: Szar termék bugos és/vagy nem éri el az elvárásokat ----> kevés eladás --->kevés profit ---> csőd (meg persze csődöt okozhat ezer más dolog is)
De jó minőségi termék árusítása és még sosem okozott
Mit szólnál ha az étteremben szarabb kiszolgálást kapnál és ez mellé mondjuk felszámolnák az evőeszköz meg szalvéta árát is mert hogy nem elég a profit.
Vagy házadat úgy adnák át félkészen teljes árért mert nem éri meg végigcsinálni mondják és mondjuk nincsnek benn az ablakok vedd meg DLC be utólag
Itt aza baj hogy mindegyikőtök a cégek érdekeit nézi/védi holott a foygasztót kéne védeni a silány termékektől/lehúzástól. Így is bőven ,megvan a hasznuk sőt több is valószínű mint amit sokunk valaha is meg fogok keresni. Szóval bocs de ebben nem tudok egyet érteni hogy ez a jó út és normális. Nehogy már teszkót kelljen védeni a vásárlótól. Nem hiszem hogy beveszitek ezt marketing dumát hogy szegémny fejleszők nem tudnak megélni éhen halnak ha nem adjuk teljesáron el a kampányokat külön külön lásd SC2. Érdekes módon azért még van egy két játék ami sokkal jobb minőséget képvisel mint sok AAA cím és nem kerül még annyi pénzbe se.
Jah és azt se felejtsétek hogy ezek a nagy cégek nem szeretnek adót fizetni és mindent megtesznek hogy nullzsadósra vagy netán enyhén veszteségesnek mutassák fel magukat.szerk: Ez volt a mese a ps3 megjelenésekor is ment marketing ezerrel hogy hű meg háá ezaztán fejlesztés vegyétekvigyétek 10 évig nem éri utol a Pc ezt a szintet... Nah majd térjünk erre vissza 5 év mulva kiváncsi leszek ki lesz lemaradva kihez. 90% os gyorsulás meg stb kiváncs leszek mennyi lesz valójában! Én azért fentartásokkal kezelem ezeket és tudom hogy ilyenkor megy marketing ezerrel úgy látom ti nem emlékeztek mi volt annak idelyén
-
SaGaIn
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #88 üzenetére
Ne haragudj de te csak a trailer alapján mondod ezt mert valóság nem ez és kiderült több fórumon írták a trailer egy bruztál pc futott a valóság sokkal gyengébb annál láttam a fórumon a felháborodott rajongókat meg screenshotokat.
-
SaGaIn
senior tag
Arra hogy nem éri meg drága játékot hosszú időn át jóra fejleszeteni csak egy péda GTA5 ezzel eondtam mindent csillagászati árba került és csillagászati eladásokat hozott. Ha valami jó azt megveszik ha nem akkor meg lehet csodálkozni hogy miért warezolják vagy még azt se. Nem kéne évente kihozunk Cod ot hanem 3 évente és lenne minőség és talán még többen is vennék mert lenne számottevő különbség. Filmekkel is ez van amire költenek eleget hoyg jó legyen az jól megy a mozikba kivéve egy két buktát de azt meg le kell nyelni. Én fogyasztó szemmel nézem a dolgokat hogy nekem mi lenne jó és nem nagyon érdekel hogy ott fönn a Sony nál egyel kevesebb porsét tud venni a vezérkos. jó ezt most eltúloztam de az a lényeg hoyg ami felé megy játékpiac a nem a minőség hanem tömegtermék és ez nem jó irány.
látvány is kell 4K is kell de magában kevés kell mellé a minőségi tartalom. Miért van az hogy minden MMO félkészen bugok ezreivel startol és csak megy a mellébeszélés ? Mért vagy az hogy azok a gondok amik starkor vannak nem tűnnek el nyomtalanul egy évvel későbbre ? Mert nem áldonak bele annyit amennyit kéne Mert Profit Profit Profit sajnos.
De ez nagyon messze vezet és már off is nemkicsit szóval szerintem ha kevésbe lenne az a szempont hogy mennyi millió dodó a profit ebben a negyedévben és hosszab távon gondolkodnának többre mennének kevesebb játékot de több minőséget állítanának elő jobb lenne mindenkinek. monjuk felesleges évente teljsen új NFS FiFa stb elég lenne 3 évente valami nagyot alkotni. Hol vannak azok a játékok amik 90%+ ra értékeltek az újságok. Mostanában egyre több játékkal érzem azt hogy ez is csak egy tucat konzolátirat de annak is pocsék. A másik meg pofátlanul teljes áron árult kiegészítők meg kapányok meg dlc-k. Lehet maradi vagyok de azzal kevesen vitatkoznak hogy régen még nem a pénz volt legfontosabb és jobbak élvezetesebbek voltak a programok. -
SaGaIn
senior tag
Ha ráérek majd elkezdem sajnálni ezeket a giga profitokat termelő giga vállalatokat akik még még még több profitot akarnak még kevesebb munkával és befektetéssel.. Az megvan hogy ahogy haladunk előre az időben egyre trágyább minőségű bugos programokat sóznak rá vásárlókra?
Olyan összefonódások lehetnek itt hogy te se adj ki jobbat alapsabbat szebbet én se adok ki mert profit ezt diktálja gyorsan hamar szart eladni minnél drágábban... és megy a sipitozás hogy jaj csak 38millió az eladás nem 52milió.
Jaj mert 60nm es nappaliba (ami még kicsinek számít amerikába) nem fér el egy átlag pcház 140cm tv mellett röhely
-
SaGaIn
senior tag
Azt már megbeszéltük hogy a 400W-al túloztam de a 250-300 simán reálisan lenne mondom ezt felvett teljesítmény nem a TDP az kb 200 250 ra jönne ki nagyon max azt meg le lehet hűteni.. mostanába már lehet olyan hűtő cucuuokat venni ami 300w dissipációt is le bír hűteni arrül nem is beszélve ha a házból csináluk egy hőleadó felületet de ez részletkérdés
Másik része hatalmas csip nem éri meg mert 300k lett volna akkor mondom azt hoyg inkább lett volna a 120k helyett 220 és tudnám biztosan hogy 5 év mulva nem verném fejem a falba hogy baszzus PC- ez meg az mennyivel jobban néz ki vagy fut 60Fps el nem 30 al.
Jó ne legyen 650mm2 de legyen 400-450 és tessék telepakolni minden szép jóval. A nagy eladásokat úgysem Mo fogja termelni mert ninsc meg hozzáa vásárló erő mert sok embernek aza gondja hpyg fizeti ki hónap végéna zsámlát nem hoyg milyen konzolt vegyen. Nyugaton ellenben simán kifizetnek cuccokra 700-1000 Dollárt is szemrebbenés nélkül. lásd mennyien álltak sorba az új csúcs iphoneért vagy samsung csúcsmobilért nem érdekelte őket hogy mennyi csak kell és kész.Szeritem 4-6 év mulva a Microsoft de lehet még sony konzolja is kevés lesz teljesítményben.
szerk: Hallottál már hatásfokról? meg arról hogy nem csak a azaz egy pici szilicium lapka melegszik? Én a 300 wattot az egész kócerájra értettem meg van abba winyó meg bluray stb stb
-
SaGaIn
senior tag
válasz
Dilikutya #57 üzenetére
Oké kicsit túloztam a 400W -al tényleg 200-300 elég lehet mindenre és azt még le is lehet hűteni hangzavar nélkül elég egy méretes borda meg egy 14-16 cm es venti ami 1000-1500 körül pörög még hatalmas hangja sem lenne. Mindegy egy szó mint száz én steamrolerből raktam volna bele 8 at hadd szóljon meg 16Gb ramot meg pöppet erősebb graf hardvert vagy legalább 1200 mhz-n ha már 6-10 évre tervezek de még lehet ez is kevés lenne.
15 éve csináltam egy kísérletet leírtam egy papírra milyen gépet lehet összerakni 800.000 Foritból hogy fullos legyen. Elővettem 10 évvel később és az egész nem ért már szinte csak 30k-t és komoly játékra meg főleg nem lehetett használni. Így fejlődik a számítástechnika ami most épp jó meg az 5-6-8 év múlva nagyon vékonyka lesz. De ne legyen igazamszerk: radiátort pf... 300 watt a felvett teljesítmény nem az amit eldisszipál
az kb 150-200 lehet max azzal meg nem fűtesz ki egy szobát de még egy kis WC-t sem
Ha lehetne én örülnék legjobban havi 3000 lenne a gázszámláma GTX8800 meg már szinte semmire sme való ha csak nem akarsz még mindíg GTA3 azni vagy undergrund 2 vel viccelődni.. egy mai komoly game nem fut rajta normálisan csak nyekereg 15-20 fps el
-
SaGaIn
senior tag
Ne gondold hogy a 300-400w os teljesítménnyel nem lehett volna 3-4szer gyorsabb hardvert kihozni.
Itt a probléma ott van hogy mint ahoyg előttem is írták az épp eleget tették csak bele a gépbe puszta teljesítményben és ez is csak a felépítés és közvetlenebb progrmozás miatt jobb most mint egy átlag pc pár év múlva már kevés lesz nagyon.
a 8 Jaguár magot bármelyik mostani i5 kiröhögi akkor mire számítotok 4-5 év múlva? nem beszélve 8-10 évről mikor már avégét fogja járni az idejének
A xbox Graf teljesítmény szintjén sics egy 7950 szintjén mit fog az érni 5-7 év múlva? Vegyék elő egy 2005 ös videókarit és nézd meg mire képes most kb nevetséges.A teljesítménybeli gyengeségeket csak ideig óráig tudja a felepítés a programozási hókuszpókusz ellensúlyozni.
ezekneka konzoloknak is az lesz vége hogy 3-5 év mulva egy közepes Pc csípőből lenyomja őket grafikában meg fps ben. Ez még eddig mindíg így volt. Ezután sem lesz másként majd meglátjátok de reménykedni lehet hoyg majd 5-8 év mulva is le lesz maradva a PC
-
SaGaIn
senior tag
A komolyabb laptopok is forró levegőt fújnak mégis veszik őket. Amúgy nem csak egy forró levegőt fújó kockát lehet elképzelni
hanem meg lehetne ez oldani ízlésesen és okosan is de most én adjak tanácsot? Tudják ezt ők is de mindíg az olcsóbb könyebb utat választják sajnos. Utána meg megy a magyarázkodás hogy elég a 30 fps 920p ben. -
SaGaIn
senior tag
Azért jobblett volna a jaguárok helyett steamroller magokkal szerintem persze kicsit nagyobb hűtés kellett volna de tejesítmény többlet megérte volna hogy legyen benn egy komoly hűtőborda meg komoly méretű L2 cash sem ártott volna.
Én helyükben lennék kb 300-400W -a lőném be konzol teljesítményigényét úgy lehetne komoly dolgokat csinálni akár 4k ban is meg futnának a játékok Fhdben 60fps el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest