- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doooo
veterán
Tab S3 lesz az összehasonlítási alap.
Meg hát anélkül is látszik azért, hogy "hány óra van". S5-ről persze elég előrelépés minden, bár teszi az olvasója a dolgát már 4 éve, fura is elszokni a "lehúzós" mozdulattól.
Egyébként az íriszolvasóra kíváncsibb vagyok, tudom, hogy az sem működik mindig megfelelően, de se szemüvegem, se kontaktlencsém, szóval annyi problémával kevesebb lesz. -
<Lacy85>
addikt
Az elhelyezése lehet, hogy nekem is furcsa lenne. Főleg S8+ után. Elég lapát kezeim vannak, és nekem tök jól kézre is áll a kamera mellett. De igazából mindegy, mert mire csere érett lesz, valószínűleg már a kijelzőbe költözik.
(#35) doooo:
S9-en én anno a formáját nehezményeztem, mert maradt az a hosszúkás, ovális kialakítás, csak el lett fektetve.
Az ujjam meg általában függőlegesen áll, amikor oda nyúlok, szóval az S8-é azért praktikusabb volt.
Ha elfektetem a telót, és úgy akarom feloldani, akkor tényleg szinte lelóg róla az ujjam, és ilyenkor kell néha 2-3 próba is, mire összejön.
Érzékeli az ujjamat, mert rezeg egyet a teló, csak nem ismeri fel. Lehet ezért (is) gázos sokaknál.Mondjuk mikor a megjelenése előtt ezt felhoztam, akkor azt mondták, hogy hülye vagyok, mert mindegy, hogy áll az érzékelő.
-
<Lacy85>
addikt
Az S9-ben akkor rosszabb az érzékelő, mint az S8-ban? Csak azért kérdezem, mert utóbbit azért egy kicsit tovább használtad, mint 2 hét, de nem láttam a fórumjában, hogy erre panaszkodnál.
Vagy csak elkerülte a figyelmem.Én csak annyit vettem észre ezzel kapcsolatban, hogy kicsit lassú 1-2 konkurenshez képest, de az érzékeléssel eddig nem volt bajom soha.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Iparági források szerint a jövőben nem csak az ujjlenyomat-olvasó köthet ki a kijelző mögött, a szelfikamera is, mechanikus alkatrészek nélkül garantálva kávamentességet.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest