Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Úgy legyen!
Egyébként ha a kolléga az aláírása alapján tényleg S5-ről vált, akkor ő ígyis-úgyis drasztikus változást fog tapasztalni (nekem is volt anno S5-öm, tisztában vagyok az ujjlenyomat-olvasójának a korlátaival), de például egy nem is olyan fiatal Huawei P10 mellé téve egyszerűen vicc, hogy mennyivel pontosabb és gyorsabb a kínai cég modellje, gyakorlatilag tévedhetetlen. Itt azért még lenne hova fejlődnie a Samsungnak.
-
doooo
veterán
Kisebb benne. Ez a probléma sokszor. De az érzékenysége attól még nem rosszabb, csak nehezebb jól rárakni az ujjakat, úgy, hogy biztosan feloldja egyből. Legalábbis ilyesmit írtak máshol tesztekben. De holnaptól nekem is lesz egy S9+-om, majd leírom, hogy milyen.
Mr.Silkó: Miért nem a nagyobbik S9-et próbáltad? Abban nem harmatos az akku. Gondoltam a mérete zavarhatott, de most látom, hogy a többi alternatívád sem aprócska.
-
Mr.Silkó
veterán
Azt nem mondom, hogy rosszabb, de az új pozíciója egyrészt nem tette számomra könnyebben elérhetővé, másrészt előfordulhat, hogy valami érzékelő-hibás darabot fogtam ki, de a lényeg, hogy a mostani iPhone 8 Plusom és a feleségem Huawei P10-e mellett is csúnyán elmaradt a Samsung által alkalmazott szenzor. Az írisz-leolvasó nem volna rossz, de a Huawei 2D-s arcazonosítása azt is simán idézőjelbe teszi, ahogy a legújabb iPhone modellek FaceID-ja is.
Az S8-nál is alkalmanként nehezményeztem egyébként a topikjában a konkurenciához képest gyengébb és lassabb szenzort, de valahogy ott még meg bírtam szokni, az S9-nél viszont már elfogadhatatlannak tartottam, ismerve a konkurencia ilyen irányú képességeit, holott sok más dologban meg a Samsung tud a többieken felülemelkedni.
-
Mr.Silkó
veterán
Az S9-et két hét használat után én is kábé a tré ujjlenyomat-olvasó (és a szörnyen gyenge akku) miatt vittem vissza.
Ami pedig úgy általában a biometrikus azonosítót illeti, a három legnagyobb cég közül a Samsungé messze a leggyengébb változat, az Apple és a Huawei is lényegesen jobb ebben (másban meg épp a Samu a jobb, de ez már részletkérdés és nem tartozik a témához). Éppen ezért lenne jó, ha a Samsung is végre egy komoly biometrikus alternatívát alkalmazna, elfelejtve a lehetetlen helyre pakolt és közepes érzékelésű szenzorait (tudod, hogy miről beszélek, hiszen ismerjük már egymást a Samsung topikokból).
-
Noukoum
veterán
Azért nem alkalmazzák mert semmi szükségük nincs komoly innovációra ahhoz hogy a piacon maradjanak. Ráérnek később is beletenni hiszen a tudatos felhasználók úgyis ezt mondják mint te hogy eddig még nem volt tökéletes na most mi általunk tökéletes lett. (khmmm ugye apple?)
-
törölt tag
Az S9 Plsom ujjlenyomatolvasója kb. használhatatlan volt, emiatt megpróbáltam az írisz + arcfelismerést, gondoltam az jobb lesz.
Tévedtem...tegye távolabb a készüléket, tegye közelebb, stb...10 alkalomból 7-8-szor tuti ez volt.
Ez neked a jó minőség???
Tudnék még mit mesélni, egy hónap után elpasszoltam. -
Aryon87
félisten
Hogy miért nem alkalmazzák nem tudom. De a Samu úgy tudom azért nem, mert valami akadályba ütköztek. 1-2 éve volt erről iromány, hogy a Note 9 alkalmazná. Sehol semmi. Kínaiak megcsinálták, jövőre már jobb lesz, mivel csak így lehet fejleszteni a témát.
Kb ezt gondolom az előlapi kamerás témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Iparági források szerint a jövőben nem csak az ujjlenyomat-olvasó köthet ki a kijelző mögött, a szelfikamera is, mechanikus alkatrészek nélkül garantálva kávamentességet.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest