Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
Értem...
bár szerintem rengeteg embernek tökmindegy, hogy S835 vagy S845 vagy S821 van-e a telefon belsejében, vagy 3 vagy 4 GB RAM.. telefonálásra jó ez is, meg az is, messengernek meg a facebooknak úgyis mindig szar lesz..
Milyen jó, hogy minden évben elvileg marhára nagyot fejlesztenek a gyártók, és minden szuperebb, aztán már kisebb erőművek dolgoznak egy telóban, és mégis van, ami akadozik. Érdekes, hogy - én legalábbis - kevesebb háborgást látok szoftver oldalról, mint dizájn oldalról... Mert azt, hogy mondjuk egy telefon nem túl acélosan működik, azt valahogyan benyelik az emberek, de ha másolt a kamera... Ó, az más...hanem 0-24-ben nézed
Szerencsére nemMeg is vakulnék, úgy elromlana a szemem. Egyébként ha a mostani telefonok a kijelző maximalizálására és a kávák minimalizálására mennek rá, akkor mit is nézek 0-24-ben...? A hátlapot...?
Persze nagyon nehéz egyediséget belevinni egy designba, itt azon van a hangsúly, hogy ki milyen ügyesen tudja összeollózni a "lopott" külsőt
Na ez a lényeg! De ezért írtam, hogy egy egyébként tökre szubjektív dolgot majd döntsön el a piac, kár rajta háborogni és vitatkozni. Olyan ez, mint a szépségversenyek eredményei...Attól, hogy sokan mondanak valamit rondának, még nem lesz ronda
Ahogyan szép sem.
Én inkább háborognék amiatt, hogy ja, miért nem lehet minden telefont sztereósra csinálni, vagy a fejlettebb technológiákat alkalmazni, és miért nem lehet mondjuk az Androiddal ezt meg azt, vagy a fb-vel, vagy akármivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest