- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
A Telekom ma kiadott alap árlistájába bekerült az A32 5G 105eFt-ért.
-
gattolino
senior tag
Remélem idén is 101 új Samsung vacak lesz. Kezdve azzal a dumával, hogy nem adunk töltőfejet, de legyártunk ennyi felé szériát, hogy lefedjük a piacot. Majd, ha már halom szemét mobilhegyek lesznek 20 év múlva, akkor elgondolkodhatnak, hogy ezt elbaszták. Addig is tökmindegy, nem?
-
Egy pozitívum a képek alapján a hátlapi kamera elrendezés nagyon jól néz ki, legalább is nekem tetszik, egyszerű keret nélküli és szimmetrikusan van elrendezve.
-
Nem értek egyet. Én mindkettőt használtam, használom. Nálam a MIUI egyszer sem nyekkent meg, totál stabilan működik, mindössze az agresszív RAM kezelése okoz némi fejtörést időnként. Megfelelő beállítások mellett is képesek késni az értesítések. One UI-nál szvsz sokkal letisztultabb. Túl nagy különbséget nem véltem felfedezni használhatóságban.
-
juuzer
addikt
Nekem tetszik.
-
Zyrox21
csendes tag
Ennél rondább kameradizájnt ritkán látni,Ipari hulladék xar áron
-
törölt tag
-
xZer0kidx
senior tag
Az A51-ből kiindulva az a 4gb-os verzió (gondolom itt ez lesz kapható) harmatgyenge lesz, legyen bármennyi is az ára...
-
Gusztáv
addikt
2021-ben TFT kijelző, ez elég szánalmasan hangzik. Mindezt 280€-ért
.
-
roli543
őstag
Hd kijelző és felesleges kamerák hada ennyi pénzért nem oké, mégha a neve el is adja ... a kijelző a legrosszabb ebben a konstrukcióban
-
janeszgol
félisten
válasz
elfelejtette #2 üzenetére
Az A42 5G is HD+ felbontású lesz. Hogy amoled vagy sem, azt nem tudom, de tippre az is TFT.
-
Szerintem olyan 70-80k környékén lehetne kedvezőbb ajánlat, de minimum 100.000 Ft-ért gyakorlatilag labdába sem rúghat a Xiaomik mellett.
-
elfelejtette
veterán
"164,2 x 76,1 x 8,1 milliméteres"
A képen 9,1 milliméter van.
Kicsit terebélyes lett, az elődje, az A31 még csak 73 milliméter széles volt. Ja és az még 1080 x 2400 pixel felbontású volt. -
Hát hátul az biztosan nem teljesen sík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest