- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Látom szövegértelmezésben kihívásokkal küszködsz. Senki sem oltogatott csak normális hangnemben válaszolt, nem úgy mint te.
Egy eredeti kapszulával való kipróbálást azért javasoltam, mert akár ennek a hibája is okozhatja a vízszivárgást. De én kérek elnézést, hogy mertem neked válaszolni.
-
azbest
félisten
Kaptál magyarázatot, sehol nem írtam, hogy használj gyárit. A mostani töltős kapszulád nem tartja a nyomást és olyan helyen is folyik, ahol nem kéne. Szerintem nem volt ezt olyan nehéz megérteni. A gépet nem tudod "megjavítani", hogy ne folyjon a víz, ha egyszer a kapszulából folyik az és oda megy, ahol utat talál.
Még azt is hozzátettem, hogy valószínűleg nem csak kívül folyik a falon, hanem a gép belsejében is, mert erről már más is panaszkodott. A megoldás az, hogy használj olyan kapszulát, ami tartja a nyomást. Az utántöltős kapszula sem örök életre van tervezve, ha szétment a fedele és nem zár, olyan, mint a szita, akkor azt cserélni kell.
Ha nyomás nélkül csorog csak át némi víz, a többi meg mellé megy, az olyan, mitha simán átcsorgatósan főznél kávét. Ehhez nem kell a kávégép sem, csak egy erre szolgáló tölcsér és egy filter (azt hiszem nem csak papír létezik, hanem abból is van többször használató) [link]
Nem volt semmi fikázás a válaszokban. Te kezdted rögtön durcás módban már a kérdésfeltételt is. Szóval értelmezd a válaszokat.
Ha paraszt választ akartam volan írni, akkor azt írtam volna, hogy nyomjál bele púrhabot...
-
azbest
félisten
Nagyon egyszerű: ha a nem fér el egy hosszú kávé a tálcájában, akkor 3d nyomtatóval készíthetsz nagyobb tálcát, amiben elfér.
Vagy esetleg az egész gépet ráteheted egy másik tálcára, meg esetleg egy kis dobogóra, hogy ne álljon a szerteszét folyt kávé és víz keverékben.
Vagy amikor elkezd folyni világnak, akkor megszakítod a főzést.Inkább a problémát kéne megoldani. Azaz a kapszulád nem zár jól. Lehet néha az utántöltős kapszulát is cserélni kell vagy legalábbis a tetejét, amibe a tű megy. A gyári kapszula úgy van kialakítva, hogy amikor a tű beleszúródik, akkor is bírja a 15 bar nyomást és nem folyik ki mellette. Az utántöltőnél pedig a tűnél és a tetejénél körben is bárhol folyhat.
Lehet nem is a külső falon folyik. Korábban volt aki azt mesélte, hogy a visszafolyó kávés lötyi a gép belsején keresztül folyt az aljára. Szépen bepenészedhet idővel. Meg úgy általában sem biztos, hogy műszakilag szerencsés vagy biztonságos, ha a belsejét öblíti át egy főzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest