- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
Gondolom úgy értette a kolléga, hogy a gyári DG kapszuláknak instant kávé ízük van. Ami szerintem nagyon távol áll a valóságtól, de hagyjuk.
De azt én sem értem, hogy ha valakinek nem ízlik, vagy netán zavarja hogy sok szemetet termel, akkor az minek vesz kapszulás kávéfőzőt, rengeteg más alternatíva van erre. Pont a lényegét veszíti el (gyorsan viszonylag jó kávét) ha újratöltögetős kapszulákkal vacakolnék. De persze mindenki azt csinál amit akar -
r.levente75
addikt
Pl 3-as fokozat cortado 80ml helyett 60.
Ma 2-es fokozat intenso 50ml helyett 35.
6-os fokozat cafe ai laut 180ml helyett 200.A baj az hogy két egymást követő ugyanaz a kávé és fokozat sem egyforma.
Azt nem értem minek van akkor fokozatállító.
Ebből a szempontból a kis piccolo jobb volt.
-
azbest
félisten
ásványvíz akkor jó, ha cseppkőbarlangot szeretnél a gépbe
Ahogy írták, vízkőtelenítés mondjuk 1-2 havonta. Akár citromsavval (100g tasak olcsó [link]). Az ecet sem rossz, de büdös. A manuálban is szerepel, de a topicban is alaposan kibeszéltükNekem csak az bántja a szemem, hogy a műanyag tartály marhára karcolódik. Amikor kimosom üvegmosó kefével, mert már kezd elszíneződni, akkor összekarcolódik.
-
azbest
félisten
kis naiv
és peched van, mert épp el is fogyott alzánál a picolo. De érdemes körülnézni, meg hátha lesznek még akciók.Néztem egyébként most is amazon.de-t... most is van 31 euróért manuális gép, csak rájön 15 euro szállítás. Azt nem tudom hogy ingyenes prime trial tagsággal vajon a szállítás változna -e.
-
azbest
félisten
árukereső alapján sok helyen kapni 18 körül [link]
Az oblo vajon manuális? Nem látok víz skálát rajta. A manuális picolo alzánál 12 körül van. Az automata mini me-t meg 20 körül is kapni 3x16 kapszulával együtt. Azért 12 körül tavaly karácsonykor jobb vétel volt, amikor még ingyen szállítás volt amazon.de-ről.
-
azbest
félisten
ja hát így nehéz
ne feledd, hogy sok olyan kapszula is van, ami instant kávé, nem pedig friss. Minden olyan, ami egy kapszulás, de mégis tejes, az instant kávé, mint a 3in1. Ami tej kapszula meg külön kávé, azokban a kávé igazi, de a tej akkor is kicsit mű. [link]
Szóval ha igazi kávéra gondolsz, akkor elsősorban espresso és hosszabb kávé kapszulákat próbálj ki. Ettől még persze szerethetőek az instantok is, van egy fajta függőségre hajlamosító egyen ízük
A forró csoki meg olyan, mint a régi zacskós kakaó, ami leülepszik, ha lassan iszod. -
Cathfaern
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest