Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
doongoo #1553 üzenetére
Bár sok mindentől függ, de általánosságban igaz, hogy 100% arabica savanyú és szinte egyáltalán nem keserű, 100% robusta meg egyáltalán nem savanyú, viszont keserű. Nyilván amikor keverik, akkor keveréstől függ az arány
Cafeland-nek van különböző arányú verziói (100% robusta, 50-50% arabica-robusta, 30-70% arabica-robusta, 100% arabica), szóval aki szeretne kísérletezni ezeken jól össze lehet hasonlítani, mert az arányokon kívül más eltérés nincs közöttük.
-
azbest
félisten
igen, az eredetiben van egy plusz fólia, amit a megnövekedett nyomás szakít át, gondolom, annak a hangját hallani. Itt egyvidó amiben szétszednek egy ilyet: [link]
Azért is folyik még egy kicsit leállás után az ilyen, mert még nyomás van a kapszulában.Egyébként úgy látom a nagy tescoban sokféle eredeti kapszula van, persze nem olcsón. Láttam boundit és hoztam lungót meg grandét. De amin meglepődtem, hogy van valami extra hosszú fajta is, Preludio , ami 7 + 2 pálcikás . Eddig észre sem vettem, hogy ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest