- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
doongoo #1553 üzenetére
Bár sok mindentől függ, de általánosságban igaz, hogy 100% arabica savanyú és szinte egyáltalán nem keserű, 100% robusta meg egyáltalán nem savanyú, viszont keserű. Nyilván amikor keverik, akkor keveréstől függ az arány
Cafeland-nek van különböző arányú verziói (100% robusta, 50-50% arabica-robusta, 30-70% arabica-robusta, 100% arabica), szóval aki szeretne kísérletezni ezeken jól össze lehet hasonlítani, mert az arányokon kívül más eltérés nincs közöttük.
-
azbest
félisten
igen, az eredetiben van egy plusz fólia, amit a megnövekedett nyomás szakít át, gondolom, annak a hangját hallani. Itt egyvidó amiben szétszednek egy ilyet: [link]
Azért is folyik még egy kicsit leállás után az ilyen, mert még nyomás van a kapszulában.Egyébként úgy látom a nagy tescoban sokféle eredeti kapszula van, persze nem olcsón. Láttam boundit és hoztam lungót meg grandét. De amin meglepődtem, hogy van valami extra hosszú fajta is, Preludio , ami 7 + 2 pálcikás . Eddig észre sem vettem, hogy ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Revolut
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest