-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumapili
tag
A szállító valami miatt nálam kezd, első alkalommal meg is lepett a reggel 7 előtti csengetés. A délután háromig leadott rendelést másnap reggel nyolc előtt megkapom. Nem kötelező, de az 1250-es ár jobb, mint az 1400-as, pláne nagyobb tételben, otthonról vásárolva.
(A Nestlé cégre jellemző, hogy volt egy technikai jellegű kérdésem, amire akkor nem tudtak válaszolni. Már el is felejtettem, de pár hét múlva felhívtak, és részletes választ kaptam.)
-
Jumapili
tag
14 hónap alatt egy kódért ötször vásároltam 20%-os kedvezménnyel.
Plusz négy 20%-os kupont kaptam ez alatt az idő alatt.
Minden alkalommal 20%-os kedvezménnyel tudtam rendelni.12 doboz (192 kapszula) napi hármat feltételezve is legfeljebb két hónapra elég.
Ez már az ingyen szállítás határa fölött van.Mindig friss általában egy évig jó kapszulákat kapok.
(Érthető, hogy nem hetente egy dobozt rendelek ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest