- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tDr1v3r
veterán
-
fradi81
veterán
-
Gigi01
őstag
És a Brikkához képest milyen?Nekem is az van jelenleg,de mivel egyedül iszom,hiába csinálom kevesebb vízzel,ugye dupla adag kávén megy át.Gondoltam,hogy veszek egy személyes kotyogót.
De egy ilyen masinában is agyalok,frissen darált kávéval,mint ahogyan te készíted.Amúgy,ha frissen darált,magam töltött kapszulával készíteném a kávét.Mindegy melyik fajta,márkajelzésű gépet veszem?Pl. mindegyik márkájú ugyanannyi vízzel főz?
-
quad406
csendes tag
Szerintem nem. A Piccolo dobozában volt pár minta. Én csak onnan ismerem. A capuccino a DG-nél is rendes kávéból van. Ha jól emlékszem a Cortado az viszont instant. Nem is értem mi értelme így az egésznek. Megveszel egy presszógépet, aztán jó drágán kapszulákat, hogy a végén igyál egy instant kávét amit egy sima kiskanál és forró víz segítségével is elő tudnál állítani.
Persze így puccosabb és kényelmesebb, azt értem, de ha már drága, akkor legalább legyen rendes kávéból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest