- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nekem is komoly hiányérzetem volt, amikor válogattam, és még a kék Outemu tűnt a legjobb választásnak: amiben nem ilyen volt, az tipikusan valami noname kapcsolót kapott (mondjuk Zoro, esetleg Ne-Ve Sin-Csen Industruies), vagy csillámpóni edisün volt.
(#29) daa-raa
én ezzel többnyire úgy szembesültem, hogy regeteg billentyűzetet árulnak soronként fix szivárvány világítással ("RGB"). Ilyen zónásan fix világításúval nem is emlékszem, találkoztam-e... pedig leszálltam az aliexpress bugyraiba.(#30) schawo
Azzal vigyázz, lehet fixen más színe van az F10-nek!
Meg a képen a Í-gomb nincs megvilágítva, és ANSI Entere van, de német nyelvű funkciógombjai... gratulálok, találtál egy amish billentyűzetet
Meg arra kell még vigyázni, hogy valahová le is legyen írva, milyet kértél (ISO német), mert ha jól látom nem lehet nyelvet választani a listing-nél.
Engema hasonlóktól az ocsmány betüstílus riasztott el, bár amit linkeltél azon pont normális van. Ellenben elvileg csak lézerezettek a kupakjai, vagyis kopni fognak.Victsing billentyűzeteket is megnézheted, azt hiszem azok is kék Outemu-val készülnek többnyire, nagyon olcsók és ISO kiosztásúak. Úgy láttam van direkt egy színű világításos verzió is belőlük.
-
pengwin
addikt
Az árakat ellnézve engem nem fenyegetnek az eredeti Cherry MX kapcsolók... egyenlőre.
Többszörös áron lehet csak hozzájuk jutni az utánzó gyártók termékeihez képest, és ahogy te is mondod, bizonyos szempontból lehet a klónok jobban megfelelnek valakinek.
Meg ahogy láttam a billentyűzetes topikban ajánlasz vagy 3 gyártótól is taktilis kapcsolókat (Gateron, Kailh és Cherry, ha jól emlékszem). Oké, lehet nem ugyanolyan jó a minőségellenőrzés, mint a Cherry-nél, de úgy érzem talán még lehet bevállalható kompromisszumokat találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged