- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuliusCaesar
tag
Persze, ez csak fikció, elmélet. Ha TÉNYLEG kapnék egy ilyen lehetőséget, nem tudom mit gondolnék, most csak kíváncsi vagyok az eszmefuttatásra.
Valszeg blokkolnék, nem tom mit választanék. (fej vagy írás
)
-
JuliusCaesar
tag
-
JuliusCaesar
tag
Nem a pénzt én intézném, ki mennyit kap és miből. Az adományszedő és osztó szervezetek működésébe nem látok bele, de én nyugodtabb lennék, ha én nyújtanám a kezem.
Nem örülnék ha engem vágnának le? Figyelj, ha 100% lenne, hogy utána tejjel-mézzel folyó kánaán lenne itt, miért ne? A halál után ilyen áldozat után csak jó sors várhat. Ha meg nem... Hát előbb -utóbb úgyis megtudtam volna.
Nem lehet racionálisan megközelíteni a dolgot? Miért ne lehetne? Ahhoz, hogy jó döntést hozz (itt mondtam, nincs jó vagy rossz), tiszta, logikus fejjel kell gondolkoznod.
-
JuliusCaesar
tag
Oké 10. Leírom.
Én talán elfogadnám, hiszen a pénzzel akár több embert meg is menthetek, így összességében feláldoztam valakit (és talán saját emberi mivoltomat, lelkiismeretem), de ha megmentek mellé több száz embert abból a pénzből, akkor már (matematikailag, racionálisan gondolkozva) megérte.
Más kérdés hogy aki meghalt az sose fog velem egyetérteni és gyűlölni fog, de akiket megmentek és azok szerettei jól járnak.
EDIT: persze ehhez hozzátartozik, hogy nem én ölöm meg. Csak mondjuk agyvérzést kap valaki szomáliában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest