Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Doogee Mix: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szami777
addikt
válasz cezarlacrone #27 üzenetére
Ezen most meg vagyunk lepődve? A mi mixnél is csaltak bőven.
Egyébként itt a videó róla, képeken franc se látszódik. [link]
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
Rossz (bulvár) ötlet volt Mi Mix klónnak címezni. Annyira nincs közük egymáshoz semmilyen téren, hogy arról éppenséggel hosszú tanulmányt lehetne írni, hogy mennyire semmiben semmi közük egymáshoz - de arról meg ugyebár minek.
Értsd, nem idevaló téma a Mi Mix.
[ Szerkesztve ]
-
cezarlacrone
aktív tag
Aha. Kávamentes...
-
Gregorg
tag
IRL azért nem egy Mi Mix
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
kop8
őstag
Ez 74mm széles, egy redmi note4 76mm, a nubia z11 meg 72mm és mind 5,5coll....
A nubia z11re lehet mondani hogy nincs keret oldalt.Lesz kerete bőven, ezek is csak ilyen reklám képek...
Amugy több klon is van már[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Arcképgyáros
-
Graphics
Jómunkásember
Megy a bullshit, kíváncsi leszek élőben milyen lesz.
Photoshoppal én is bármit...
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
jFox
addikt
Egy az egyben Doogee MIX. (Az is FHD volt amíg csak hír volt..) Átcimkézték?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
törölt tag
Ezmiez. Csúf.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Ha nem is DOA-ként érkezik fél evnel tuti nem húzza tovább, ipari hulladékok, szoftveresen pedig hatványozottan.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
blagolf
senior tag
Ekkora méretek mellett ez messze nem így fog kinézni. Ha felül és az oldalakon kávamentes lenne, akkor nem 5,5 hanem 6,2 coll lenne a kijelző.
mg1992mg: Na igen. Ez hol nagy akksi ekkora mérethez? Maximum átlagosnak mondható, de hogy nem nagy...[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
mg1992mg
senior tag
"Nagy képernyőhöz nagy telep jár: 3500 mAh-s akkumulátor lapul a házban"
Ölég szomorú, hogy ez már nagy telepnek mondható
-
Kasya
nagyúr
A Mi Mix sem volt kiforrott, akkor a "klonja" milyen lehet...
-
Arcképgyáros
válasz monosgeri21 #2 üzenetére
Szerintem ez egy Elephone klón.
Vagyis a klón klónja klónjának a klónja.Szerk: rosszul emlékeztem, nincs még Elephone S8, szóval csak a klón klónjának a klónja.
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
RaveForce
veterán
Szavamra, ez kimondottan tetszik! Habar mar az eredeti khm.. ihletet ado sharp is nagyon futurisztikus volt anno (a kesobbi kinai copyrol ink szo sem essek..) de ez igy a home gombbal is nagyon utos kis cucc!
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
NeRo28
aktív tag
Senkinek nem tűnt fel h 5.5 colos és a szélessége 74.3 miliméter?
Az minden csak nem kávamentes
Lg G3-volt ilyen széles
S7 edge meg még keskenyebb is pedig az sem kávamentes... -
Matada2.3
veterán
Kicsit szkeptikus vagyok. Ennyiért biztos, hogy valami olyasmi fog hiányozni a telefonból ami beárnyékolja a jó specek fényét. Gondolom 0 szoftveres optimalizálás és csapnivaló kamera lesz a legszembetűnőbb.
Finn the human
-
Danex
addikt
Ebben legalább már fHD kijelző van, nem pedig 720p 5,5col-ra mint a Doogee-nak a hasonló készülékében.
-
szami777
addikt
Nagyon tetszetös ennyiért, tudom, hogy a szelfikamera felülre nehezen kerülhetett, de az a mostani hely sem az igazi.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Swinegod
őstag
Gyakorlatilag egy 128gb SD kártya áráért kapsz egy telefont
(A tárhelyet is beszámítottam)Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ennyiert meg vennem is.
Live-Die-Respawn
-
monosgeri21
tag
Nofene, a klónt is klónozzák?
-
D013
aktív tag
először szóba akartam hozni hogy miért p25, aztán megláttam az árat. Nem is rossz. Bár ilyen másodvonalbeli kínai márkát többé nem veszek, mindig van valami szoftveres gubanc.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest