- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"N97 Domino csomagban 89900Ft bármelyik előfizetéssel 2 év hűséggel részletre 69900Ft."
Domino csomagban nem kapható az N97, 2 év hűséggel meg 140.000 Ft.
"Hol a f@szomba láttad te 190-ért?"
Oh, bocsi, időközben már "csak" 180 eFt lett az ára
[link]------
"HTC Touch Pro 2 kapható már valahol egyébként? Annak az árára lennék kíváncsi!"
Őt is megkaphatod ma már 170 eFt-ért [link]
-
joey04
titán
Nekem a telefon funkció arra kell, amire az átlagembernek kitalálták: ha valami nagyon fontos mondanivalóm van, bármikor bárhonnan elérjek bárkit.
Netezni én is gépről szoktam, csak az nem mindig van nálam. még egy laptop sem. zenét meg buszon hallgatok. kb 65% net, 18% zene és 5-5-5% telefon/játék/olvasás 2% videó.
az lehet, hogy te nem szereted, de aki iphone-t vesz (a plázapicsákon és divatb.zikon kívül, akik sajnos valóban sokan vannak) azért veszi, mert a fent leírt dolgok fontosak neki, csak az összetétel változik esetleg. -
hanee
senior tag
Ez így szép és jó és gyönyörű, éppen ezért van ezer és egy féle telefon, notebook és hangcucc, hogy mindenki igényeit megfelelően kielégítse.
Nekem a leendő telefonom azt a célt is hivatott szolgálni, hogy azt a kb. 500 kg papírt, amit magammal hordok, kiváltsa (telefonnoteszek, jegyzetfüzetek, ilyen meg olyan dolgok nyilvántartására szolgáló füzetek).. illetve hogy tudjak e-mailre válaszolni akár a buszról is, anélkül hogy hülyének nézne 200 ember, amiért előkapom a notebook-ot (mert hát én busszal járok meg metróval, így Budapest szívében).
Zenét hallgatni pedig akkor van időm, amikor elmegyek futni.. oda pedig nehéz vinni egy 30 kg-s hangcuccot, bár biztos jó edzés lennehanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged