- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
-
csab2
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mi igaz azokból a pletykákból, hogy a voda és a pannon is árulni fogja a szifont.
-
válasz
daveed_14 #735 üzenetére
Mindig mindenkinek vagy egy ismerőse, aki... sajnos, az ilyen emberek kijelentései többnyire kamunak bizonyulnak, mihelyt konkrét kéréssel fordulsz hozzájuk.
Egyébként ezért tartunk itt, ahol tartunk. Egyből nem akarnál venni lopott telefont, ha azt kínálnák eladásra, amit tőled loptak el korábban mondjuk.
Azért ezen gondolkozz el. -
daveed_14
tag
-
Champipi
aktív tag
Na megvan a kicsike. Hát maga a szoftvere tényleg mindent visz, de a játékoktól nem rosáltam be. Főleg ami mozgásérzékelőre épül azok nem igazán jönnek be eddig.
-
válasz
daveed_14 #731 üzenetére
Hát nem nagyon sikerült összeszedned a gondolataid....
Nem tudni, mennyit rendel a T, bemész, megkérdezed, van-e, vagy van-e várólista. Ennyi.
"Oszttárasad" meg valószínűleg szeret nagyokat mondani, az általam tippelt életkorotokban ez normális... mindenki próbál érvényesülni...
Hogy a kérdésre válaszoljak, 3GS-t függetleníteni nem lehet, ha új szoft van rajta. Jailbrakelni lehet, de függetleníteni nem. Mivel az Apple csak aláírt FW-t enged, hogy a telefonra tedd, nem lehet jelen pillanatban megoldani azoknál a telefonoknál, ahol 3.1.0 vagy 3.1.2 FW van fent.
Egyébként, az "iphone használók topikja" témában rákeresel, vagy itt, akkor csomó kérdésedre választ találsz. -
daveed_14
tag
sziasztok!
lehet hülye kérdést teszek most fel, de azért érdekel. kb mennyit iphone-t rendelhet a t-mobil? és mennyi idő alatt fogy el? pár nap? meg egyáltalán mekkora a várólista?
én kipróbáltam a t-pontba és azóta epekedek utánafehérben naggyon szép, vizuális org..mus
oszttársam mondta, hogy van egy ismerőse és 80ért tud iphone-t szerezni, mármint 3gs-t, úgymond "jaj leesett a kamionról" de gondolom az nem független. a függetlenítés részéhez nem értek. na, kiváncsi vagyok majd miket mondtok,
üdv -
-
csab2
veterán
Megnéztem a webshopot. Nem igazán tiszta ez a dolog nekem. A 3G-nél beadja a Dominós verziót, azonban azt már sehol sem találom, hol lehet megrendelni. A 3GS-nél viszont eleve fel sem ajánlja a Dominósat. Érdekes.
-
csab2
veterán
Szerintetek az működik, hogy megrendelem a Webshopból a Dominós iPhone-t, de eleve függetlenítve (+20 000 Ft) kérem?
-
JarrekStar
tag
válasz
honfoglalo #722 üzenetére
Én is megkaptam 2 napon belül méghozzá részletre
-
Galahed
senior tag
válasz
honfoglalo #722 üzenetére
Nem ajánlod, nem ajánlod...
Ha ki van irva a webshopban, hogy van, akkor 90% az esély , hogy megkapod. A maradék 10% az az amikor éppen töltöd ki a rendelést, és közben elfogy.... (sietni kell
)
Én kaptam és sokan mások is....
Van konkrét példád, vagy csak úgy mondod.... ?
-
honfoglalo
senior tag
T-Mobile-tól nem ajánlom, hogy rendeljen bárki is..
Illetve rendelhet, csak nem kap. -
törölt tag
Szerintem egy AK sem fog ártani
Komolyra fordítva, tud vki olyan T-akármit Bp-en, ahol most van raktáron 16 gigás GS-es ájsíp, és mindenféle várólista meg egyéb Merkur-jellegű dolgok nélkül el is lehet hozni?
Webshopban egy ideje rendelhetőnek írja ki, de lövésem sincs h azt mikorra szállítanák... -
dbalazs80
tag
Megjött a Trétől a hivatalos válasz a panaszomra.
Hitelképességi vizsgálatról ír benne, meg, hogy nem engedélyezte a rendszer nekem a vásárlást, holott HKV NEM történt, pofára azt mondta az üzletvezető hölgy, hogy nem vásárolhatok, csak 126000 forintos készülékár és 80000 forintos kaució befizetése esetén.A levélben a kaució már csak 75000 forint.
Komolyan mondom, hogy ez az egész egy vicc.
Be fogok menni, és megint írok a panaszkönyvbe. -
Champipi
aktív tag
Trémobil: feliratkoztam 2 hete a várólistára. Most meg pár napja lehet kapni a webshopban is. Na de ha a webshopba lehet kapni akkor a boltból miért nem csörögnek hogy mehetek venni? Nem akarnak eladni?
-
törölt tag
Ez engem is érdekelne, mert sztem meghagynám a MMánia csomagot ha végül mégis veszek ájsípot. A T-Mo topicban vhol régebben fel vannak sorolva a konkrét streaming linkek a MobilTV csatornáihoz, vki kipróbálhatná vmi streaming video playerrel ifonon megfelelő előfizetéssel, h mennek e (windows mobile alatt megfelelő playerrel több embernek bejött, annak ellenére h hivatalosan nem támogatja azt az adott készüléket a Tmo)
keressetek rá a T-Mo topicban a "mobil tv" v hasonló szókapcsolatra.
Más: voltam a Petőfi S. utcai T-ben, tegnap azt mondták, h már csak 2 hetet kell átlagosan várni a 16-os GS-re náluk.
Webshopban úgy látom amúgy is rendelhető, de fogalmam sincs ez azt jelenti, h szállítanak is é.
-
gyoref1
aktív tag
megy-e iphonon a streamline mobilt tv
(t-mobil)
-
kutkut
addikt
ja ilyen is van...
azé kösz, megpróbálom -
Inkább a megfelelő topikban tedd fel a kérdésed.
Elöljáróban én az iPhone-ra szavazok.
-
kutkut
addikt
Szevasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és nem tudom mit vegyek, kérlek segítsetek.
A versenyzők: HTC Touch HD és iPhone 3GS
Az ár most nem számít csak a képességek, használhatóság, mer meg tudom szerezni kb. ugyanazon az áron mindkettőt. Tudom, hogy a Touch HD már 1 éves, de nagyon jó. Kérdés, veri-e az iPhone-t vagy fordítva.Please szavazzatok
Előre is kösz. -
StoneColdHUN
csendes tag
Sziasztok.
Én nemsokára tervezem egy iphone 3 GS megvásárlásást, de kicsit elbizonytalanodtam.
Olvastam ma pár fórumban, hogy az akksija 1-2 napot bír ki és hogy vizsgálja ezt a problémát az apple is, mert sok panasz érkezett hozzájuk.
A kérdésem az,hogy nektek 3 GS tulajoknak hány napig bírja az akksi ?
-
törölt tag
Thx. VPN létezik ugye már az ájfonra? Gondolok vmi olyan sima egyszerű VPN kliens programra mint ami az xpben van, nem cisco v ilyesmi. S ha igen, kb milyen áron szerezhető be? Mert a(z egyik) munkahelyemen megsüthetem a wifit ha nincs VPN lehetőség a telefonban az ottani hálózat felépítése miatt.
#701: mondjuk azt tegyük hozzá, h ÁFA változás áthárítás volt részben ami nem igazán sportszerű, de valamennyire várható lépés volt tőlük
-
Balic
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek karácsonyig fog változni az iPhone 3GS ára vagy barátkozzak meg azzal, hogy maradni fog végig ezen az árakon?! -
törölt tag
Én jelenleg mmánia S csomaggal nyomom a T-nél, és vmikor beruháznék vagy egy ájsípra vagy erre az androidos cuccra ami elvileg jövő hónapban jön a T-nél.
Az ikon 200 az frankón megfelelne nekem, csak vicces módon a benne foglalt SMS az csak hálózaton belül használható fel (ez a magyar T hülyesége lehet, mert pl a horvát T-nél nincs ilyen és fillérre ugyanannyi az előfizetési díj majdnem, nem beszélve a nyugati T-kről)
A probléma az h én szinte csak pannon felé küldök komolyabb mértékben smst tehát az ikonban foglaltakat nem tudnám felhasználni és még fizethetnék is felette.
A MM-ben viszont ugyannannyiért mint az ikon 200 csak 500 mega net van, ami nem tudom h elég lesz e ifonhoz (kicsit aktívabban lehet azzal a netet használni mint a mostani samsung s5230-al), Mmania M-ben lévő lebeszélhetőséget meg tuti nem használom el
-
D@niel
addikt
Halli, október végén lesz még kapható a 3G ? Vagy várjak egy kicsit mrie megjelenik a 8gigás 3GS ? Valaki adjon tippet, és magyarázza el légyszives hogy megy ez a kaukció fizetés.
-
D@niel
addikt
Hello. A 3G-ből a fehér 16 gigásat már sosem lehet kapni?
-
dinfo
csendes tag
Fekete 16-os, Arena plaza.
Kb 3 hete iratkoztam fel.
A srác elmondása szerint most kb 200 darabot kaptak, de még kb 150-en vannak várólistán.
Kérdeztem, hogy mit tud esetleg, mikor lesz elérhető amolyan utcáról bemegyek alapon, azt mondta nem tudja, de szerinte nemsokára, mert most fogják felvenni a westendet is az árusítóhelyek közé, és a következő szállítmányból már oda is visznek.
Reméljük ez nem azt jelenti, hogy az a kis szállított mennyiség oszlik el több helyre.Én számhordozással mentem, így 30 volt a kaució, de érzésem szerint ez is csak azért, mert ugye új előfizetésnél ennyi kötelező .
-
dinfo
csendes tag
No, meg is van, 3.0.1-es.
-
törölt tag
Üdv,
Vki meg tudja most írni h átlag mennyi a várakozási idő a 16-os modellre? Legkorábban október közepén sztem beruháznék egy iphonera (ha a T-mohoz állítólag jövő Androidos cucc nem lesz meggyőző akkor különösen), és gondolkodom rajta h GS legyen, végülis annyival nem drágább mint a 8-as G, amellett h úgyse 2 hónapra venném.
Csak ha többet kell rá várni mint egy szívátültetésre, akkor inkább maradok a G-nél.Előre is köszönöm.
-
Champipi
aktív tag
Kezd vicc lenni az apple-trémobil páros. Ha jól emlékszem Június elején jelentették be, hogy kapható a 3GS. Most mindjárt Október van, és még mindig nem kapható. Ez azt jelenti, hogy az aplpe hazudott a tmobil meg szintén vagy hazudott vagy csak ultra balf_sz, hogy több hónap alatt nem lehet kapni ezt a szerencsétlen készüléket.
Október az már a karácsony előestéje, karácsony után meg jön az új és és szinte már jönnek az ú jpletykák az új iphone 4gs-ről majd, tehát kb. fél évig érezhetem majd újszerűnek ezt a telót, aztán jön az újabb késztetés, az újabb modell megvásárlására.
Ez nem tetszik.
-
-
vicsege
csendes tag
válasz
JarrekStar #673 üzenetére
Szia és köszi az infót!
Amivel feltöltik a raktárkészletet az már nem biztos, hogy az lesz! -
JarrekStar
tag
Ide is beírom: És ebben a pillanatban elfogyott a fehér 16gigás a webshopból, már csak fehér 32es van
-
atirag
őstag
válasz
dbalazs80 #669 üzenetére
Én 2db 3g-t vettem és egy 3gs-t ezt használom most.Az ár attól függ milyen dijcsomagban veszed.Illetve dijcsomag árhatárok vannak.Ettöl függ az ár.Ami engem érdekelt az a 9900ft feletti dijcsomagok meg a 16000ft feletti dijcsomagok.Akkor legalábbis ezek voltak az értékhatárok.És innentöl fogva vehetted ikonnal is vagy éppen médiamániával.Viszont az iphonra semmilyen extra kedvezmény nem vehető igénybe.Magyarán hiába járt le az előfizetésem amivel havi 15k-t fizettem és ezután beleestem egy bizonyos kategoriába amivel mondjuk egy nokiának az akcios árából levonnak még 5-10k-t.Na itt ilyen nincs.Most a legutóbbit is azért vettem médiamánia L-es csomaggal mert a párom 9k körül telefonál.Igy az a töbletköltség ami az L-es csomaggal jár az bőven megérte.
-
atirag
őstag
Készülékváltással pont ugyanazokat a kedvezményeket veheted igénybe.Érdekes lenne 10+ év után még ennyit sem érnék.Az a legnagyobb baj ami itt a forumon is.Sok az olyan dolog amit nem tudnak az emberek.De itt nem is olyan gáz mint az ügyintézöknél.Az első iphonomat 5000ft-ért vettem.De telefonon legalább 4 ügyintézötöl érdeklödtem.90k-tol eljutottunk az 5000ft-os árig.Mobilmánia xl-es csomaggal.A mostanit de ez GS L-es csomaggal vettem 65k-ért.
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #666 üzenetére
Na hétfőn 16 óra után hozzák...
-
dbalazs80
tag
válasz
JarrekStar #664 üzenetére
Ez a T(ré)-mobil.
-
JarrekStar
tag
ÓÓÓ hogy rohadjon meg az a k*rv* T-Mobile...Most volt itt a futár és elbaxtak valamit és nem részletfizus számlát kaptam így nem vettem át...felhívtam a supportot és a gépben pedig jól van benne a rendelésem...Leghamarabb kedden lehet meg...
-
vicsege
csendes tag
A 4.-ik kérdésem lemaradt: melyik szoftver verzió van a frissen vásárolt készülékeken?
-
vicsege
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a topic témájába vág, itt kérdezném:
T-Mobile-os vagyok, már lejárt a 2 év rabságom és arany + platinakártyás is vagyok párezer felhasználható ponttal.
Kinéztem magamnak a fehér 16 GB-os iPhone 3GS-t, illetve hozzá a ikon 400-as csomagot. Ha aláírok 24 hónapot akkor 62990 Ft- ért lehet elhozni.
Kérdéseim:
1. hogyan tudom csökkenteni ezt az összeget? Csak a platina pontokkal vagy, ha webshopon keresztül vásárolok, azért jár kedvezmény is?
2. el tudom-e hozni 12 havi részletfizetéssel ebben az esetben, ha igen mekkora a beugró ősszeg?
3. az ikon 400 csomagot tudom-e majd a későbbiekben más készülékkel is használni? (gondolom ez természetes, de azért megkérdezem, mert 3-4 hónapnál tovább nem hinném, hogy használni fogom az iPhone-t...)Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
vicsege -
dbalazs80
tag
Szia!
Jól látod a dolgot.
Érdekes, hogy nagyon sokan úgy vásárolták meg új előfizetőként IKON csomaggal kezdőrészlet+12 havi részletre úgy, hogy nem kértek kauciót tőlük.
Szólni is fogok akinek csak tudokNeked már megvan, mik a tapasztalataid vele?
Mennyit bír az aksija átlagban? -
hanee
senior tag
válasz
dbalazs80 #659 üzenetére
Szia!
Szerintem vetsd be minden ismerettségedet ha tudod, most komolyan. Mert tényleg nevetséges az eljárásuk, szóval ha tehetném én is ott kerülném meg, ahol lehet. Mondjuk tőlem kauciót nem kértek, mert ugye előfizető vagyok meg IKON csomagban vettem, szóval így drága sem volt annyira, de amióta követem a fórumnak ezen részét azóta nap mint nap olvasom, hogy hogyan és miként vásárolnak emberek iPhone-t.. a kauciójuk kicsit nevetséges, mert az ÁSZF-ben az van, hogy aki nem előfizető, attól 30 ezret alapól kérnek és ezen felül van még hitelképességi vizsgálat, aminek ha jó az eredménye nem kérnek pluszban, ha nem jó akkor kérnek és így jönnek ki az 50 meg 70 ezres kauciók.
Ennek ellenére nem egy esetben valakitől nem is kértek, pedig új előfizető és IKON díjcsomagban kedvezményesen vette a készüléket, szóval úgy látom semmi következetesség nincs benne.hanee
-
dbalazs80
tag
Világos, de hátha van részletfizetés, és akkor úgy lesz meg a készülék.
Ha meg nem járható az út, azaz túl nagy a különbség árban, és nem kap részletfizetési lehetőséget, akkor megvárom amíg a Motorola és az SE kijön az Androidos készülékeivel.
Vagy ha a HTC lenne kedves mostani csúcs hardverrel és egy jó dizájnnal csinálni egy Androidos készüléket, akkor majd azt fogom megvenni.Mindenesetre amit a tré csinál az undorító.
(Vagy másik megoldás, hogy beszélek a cégnek a trés kapcsolattartójával ahol dolgozom, hogy nekem lesznek szívesek kaució nélkül részletfizetéssel egyet adi
)
-
hanee
senior tag
válasz
dbalazs80 #657 üzenetére
Szia!
Igen ez így van. Ha készülékváltasz nem kell váltanod előfizetést, csak akkor figyelembe kell venned, hogy apukád készülékváltással a teljes árat kell hogy fizesse a készülékért, úgy értem nem kapja meg a kedvezményes IKON díjcsomagos árakat! Én is évek óta előfizető vagyok és ha nem IKON csomaggal vettem volna a 3G-t, akkor valami 127 ezer lett volna vagy mennyi, szuperkedvezményesen
Ja, az aranykártya pontokat beszámítják, ami lett volna olyan 4-5000 Ft, ami ugye nem oszt nem szoroz ilyen összegnél..hanee
-
dbalazs80
tag
Tudtommal készülékváltásnál nem kell új előfizut kötni, és a régit sem kell módosítani.
Én meg új előfizetőként majd megveszek valamilyet, valószínűleg MédiaMánia csomag lesz annak olcsóbbak a percdíjjai, és bármelyik mobilhálózatba ugyan annyi.
Azt beteszem az Iphoneba, és már működik is a dolog.
Legalábbis elméletben ennek így működnie kell, bár Abszurdisztánban ki tudja ezt biztosan. -
dbalazs80
tag
válasz
Joe bácsi #651 üzenetére
Az ügyintéző/boltvezető hölgy többször határozottan állította, hogy vezetői utasításba van adva, hogy csak és kizárólag így adhatja el.
Mindenesetre megvan a megoldás
Apu időtlen idők óta T-s.
Készülékváltással aranykártyásan biztos van valami kedvező lehetőség részletfizetéssel rá.
Ő megveszi a készüléket, én meg csak a számomat átviszem úgy előfizetésesre, hogy készüléket nem fogok venni
Máris meg van oldva a dolog.Persze ettől függetlenül a héten, vagy a jövő héten beszélek majd két ismerőssel a megfelelő hatóság kötelékéből.
(A vicc az egészben, hogy annál a cégnél, ahol dolgozom pont a T-vel van partneri viszonya, azaz közvetve majdnem saját dolgozó vagyok :p )
(magicbookban megnéztem, és sajnos tényleg van ilyen utasítás
gondolom még nagyobb pénzeket akarnak legombolni az emberről)
-
Joe bácsi
őstag
válasz
JarrekStar #652 üzenetére
KAMU!!!
-
Spidee
senior tag
válasz
dbalazs80 #646 üzenetére
Hát ez úgy volt, hogy volt Anyum nevén egy Mobil Internet csomag, azt kb egy hónapja átírattam a nevemre, és így már lett a nevemen egy előfizetés. Ezen kivűl nem volt semmi előfizetésem a T-nél. Gondolom e-miatt nem kellet fizetnem kauciót. Megérte átíratni a nevemre!
Webshop-ban nekem nem tudtak segíteni számhordozással kapcsolatban, azt mondták, hogy azt csak személyesen lehet intézni. -
dbalazs80
tag
válasz
JarrekStar #647 üzenetére
Nem tudom, hogy azok után, amit tapasztaltam az említett boltban, a T segítőkész lenne a webshopon keresztül.
A számhordozással is a probléma, hogy ők mindenáron azt akarják, hogy a Pannonal én intéztessem el, miközben azt ők is megtehetnék, ráadásul az egész folyamat úgy sokkal egyszerűbb is lenne. -
JarrekStar
tag
válasz
dbalazs80 #646 üzenetére
Szerintem webshopból is megrendelheted, bár ott csak fehér van most, de sztem az még szebb is
Ott is lehet részletre venni. Én is most vettem meg úgy, holnap délután hozza a futár. Előlegbe kértek a kezdőrészleten felül 20k-t amit levonnak a számlából. És eddig csak egy domino-m volt
Ha a webshop nem kínálja fel a részletfizut, akkor hívd fel a support számot, el tudom képzelni, hogy a számhordozást is elintézik! -
Spidee
senior tag
Na végre hívtak ma, és sikeresen megtudtam venni részletre, számhordozással a fekete 16-s iPhone 3GS-t.
Minden rendben ment, nem kértek kauciót. -
Spidee
senior tag
válasz
dbalazs80 #643 üzenetére
Sajnos én csak a fenti T-Pontban tudom megvenni, mert én is hordoztam a számom, és lejárt volna a számhordozási papírom, ezért azt mondták, hogy megkapom a SIM kártyát, a telefont meg majd ha jön nekik akkor vehetem át. Amúgy én is a P-s voltam, de mondjuk ott feltöltő kártyás.
-
dbalazs80
tag
Természetesen a fejleményeket megosztom veletek mindenféleképpen.
Plusz még kap majd a cég egy kis reklámot néhány olvasotabb helyen isSzerintem egyébként ha van időd, akkor ugorj be a földszintibe, és ha van,akkor vedd meg ott, amíg lehet, ma este 8 előtt 10 perccel még volt belőle.
Másrészről pedig meggyőztem magamat, hogy maradok P-s, és inkább majd veszek egy Androidos készüléket, ami nem ugyanaz, mint az Iphone, de mostmár azértse fogok venni, csak ha piros hó esik, és egy bizonyos kisebbség minden tagja becsületes és dolgozó állampolgár lesz.
-
Spidee
senior tag
válasz
dbalazs80 #641 üzenetére
Helyes, tényleg undorító amit művelnek!
Tájékoztass majd a fejleményekről! Kíváncsi vagyok!Kicsit megnyugodtam, mert én az emeleten lévő T-Pontban vagyok listán, de mondjuk azt is kizártnak tartom, hogy mindenhol van már fekete iPhone raktáron, csak az Arénás nagy T-pontban nincs.
Holnap azért bemegyek és rákérdezek! -
dbalazs80
tag
Szia!
Ami a Pannon mellett van az OTP bankkal szemben!
Engem is felidegesítettek, visszamentem, kötötték az ebet a karóhoz, kértem a vásárlók könyvét, és írtam bele, plusz természetesen megy a levél a fogyasztóvédelemnek is.
Azért annyira nem leszek hülye, hogy 206000 forintért vegyem meg, és még hálózatfüggő is a cucc, akkor más forrásból függetlent vesz az ember ennyiért.
Ok, nincs rajta gari, meg ilyenek, de ennyiért nem vagyok hajlandó megvásárolni.
Amit a Tré még nem tud, hogy ezt most nagyon be fogják bukni.
-
Atlantis
veterán
válasz
dbalazs80 #636 üzenetére
Nagyon gyanús lehettél nekik...
Én bementem itt Egerszegen a helyi rózsaszín kirendeltségre és simán elhozhattam egy 32GB-os példányt. Hármat kaptak, elhoztam az utolsót. Se kaució, se semmi, részletre, ahogy akartam. Kérdeztem is tőlük, hogy miért olvasni ilyen híreket, azt mondták, ez csak az ügyintézőtől függ, felméri a delikvenst és ha úgy érzi, nem fogja rendesen fizetni a számlákat, akkor kaució és nincs részlet. Érdekes, de ezt mondták...
Ettől függetlenül a Pannon online rendszerétől iszonyatosan messze van a My T-mobile, beltéri térerőben is erősebb errefelé a Pannon, szóval eddig nem mondanám, hogy a szívembe zártam őket. -
dbalazs80
tag
Sziasztok!
Ma úgy döntöttem, hogy próba szerencse alapon bemegyek az Arénában lévő T(ré) pontba, és rákérdezek.
Fekete 32GB-t kerestem.
A meglepő válasz az volt, hogy VAN!Hiretelen megörültem, hogy végre, bár ne tettem volna.
Az eladó megkérdezte, hogy tudom-e, hogy milyen konstrukcióval vihetem el, na itt kezdett gyanús lenni a dolog.
Én ugyanis a meghírdetett IKON200-as csomaggal 2 év hűségnyilatkozattal kezdőrészlettel 12 havi törlesztésre szerettem volna elhozni, amit egyébként a cég mindenhol hírdet, hogy így lehet!Nos közölte velem az eladó hölgy, hogy abban a konstrukcióban NEM lehet megvásárolni a készüléket, az egyetlen lehetőség, ha kifizetem egy összegben a 125900 forintos vételárat, plusz még fizetek 80000 forintos kötbért!!!
Na erre varjatok gombot, ha egy összegben kifizetem a készüléket 2!! év hüségnyilatkozattal IKON200-as előfizuval, akkor is még le kell tegyek plusz 80000 forintot az asztalukra!!!
Ezek után inkább otthagytam a boltot pedig nagyon szerettem volna egy ilyen készüléket, és minden kapóra is jött volna, mert a P-s szolgáltatótól már amúgyis meg akartam válni.
Viszont azt erőteljesen fontolgatom, hogy a fogyasztóvédelem felé is jelzem ezt a történetet.
Ergo, ha van akkor sem vehet az ember olyan egyszerűen ilyen készüléket.
Sajnálom, hogy a T ezt az üzletpolitikát folytatja, bár aki ismeri őket, az tudja, hogy csak náluk kell külön havidíjat fizetni azért, hogy a hivó fél számát kijelezze a készülék nekem. -
McKalton
tag
Engem ma felhívtak T-pontból ha jól hallottam a momból és megkérdezték kell e akkor az Iphone 16GB fekete, de mivel én múlt héten megvettem a fekte 32GB-osat így azt mondtam már nem.
Volna viszont egy kérdésem:
Függetlenként vettem meg a telefont tegnakp kiunlockolódott itunesban. Így ma már a pannon kártyámmal használtam. Viszont rendeltem mobil internetet. De nem tudom használni. Kiír egy hibát:
"Could not activate cellular data network"Ez mit jelent meg kéne adni valamit a Networks menüben? APN, username password
Ha valaki tud valamit segítsen, köszi.
-
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #631 üzenetére
Valaki itt a ph-n írta, hogy ezt az akciót meghosszabbították szeptemberre. Vagy ebben a topicban vagy ebben. Kérdezd meg a support számon szerintem. Készségesen segítenek
-
corvin1984
tag
Néztem, tényleg. Mindig ez a helyzet, de legalább a webshop-nál normálisak!
Viszont van egy másik gond, aki két évre vette a 3G-t és idő előtt fel akarta bontani a szerződést, akkor nekik ugye volt egy olyan lehetőség, hogy 50E Ft kötbér ellenében megtehették, így övék lett a telefon és vehettek egy új 3GS-t helyette. Azonban ez az "akció" augusztus 31.-vel lejárt. Valakinek valami ötlete, hogy ilyenkor mivan?A vicc, hogy akkor normálisan készleten sem volt telefon. -
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #629 üzenetére
Fehér, fekete az nincs még a webshopban se...Nem is értem, miért csak fehér jön...
-
corvin1984
tag
válasz
JarrekStar #628 üzenetére
Ez a fehér vagy a fekete?
-
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #627 üzenetére
Most beszéltem a szállítási osztállyal és kiderült hogy +20k letét kell, csak így vehetem meg, mondjuk ezt levonják a számlákból... De pénteken 16-20ig hozzák
-
corvin1984
tag
Ha lehet tájékoztatnál mi lett a vége?A gond, hogy nekem pont a "hiánycikk" fekete 16GB-s 3GS kellene, ami még webshopon keresztül sincs.
-
Spidee
senior tag
válasz
JarrekStar #625 üzenetére
Köszi!
Akkor holnap felhívom, hátha megtudják oldani a gondomat. -
Spidee
senior tag
válasz
JarrekStar #623 üzenetére
Hát végül is egy próbát megér.
Részletre amúgy lehet a Webshopban vásárolni?
-
Spidee
senior tag
válasz
corvin1984 #620 üzenetére
Én már egy hónapja várok!
Sajnos muszáj várnom, mert máshogy nem megoldható nekem. -
JarrekStar
tag
válasz
corvin1984 #620 üzenetére
Hát ja, én is feliratkoztam arra a listára 2 hete de meguntam a várakozást és inkább megrendeltem a webshopból
-
corvin1984
tag
Tiszta vicc az egész. Olyan mint régen, amikor a Warburgra vagy a déli gyümölcsre kellett volna várni. Kritikán aluli az is, ahogy a T kezeli azt a bizonyos "listát" - nem halottam még olyan embert, akit kerestek volna. Nem értem, hogy az apple is miért kezdte el kidobni, ilyen sok orszában, ha nincsen belőle elég. Kapják be, főle a T mert mindenhol le tudta felezni a 3G-nek az árát, de itthon túl jól élünk hozzá.
-
JarrekStar
tag
Na gyerekek! Megint van a webshopban 16 gigás fehér!
Én most rendeltem meg, még ma hívnak, hogy mikor szállítják.
Hajrá!
-
D@niel
addikt
Hali, a 8 gigás 3GS-ről tud valaki valami infót?
-
McKalton
tag
Milyen autós kihangosítót ajánlotok iphone 3gs-hez?
A Nokia HF-310-es az működik vele? vagy láttam iphone-hoz valót is valami 3dik fél által gyártottat. Tapasztalatok? -
Spidee
senior tag
válasz
McKalton #612 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy én csak az Arénába tudok bemenni, mert ott kaptam meg a kártyát, és azt mondták, majd ha megjön a telefon akkor azért külön bemegyek.
Erre azért volt szükség, mert lejárt volna a Pannon-os számhordozási papírom.
Az Arénában pedig hiába "verem" minden héten az asztalt, mindig ugyan azt mondják, hogy nincs, várjak nyugodtan majd hívnak. Ha a webshopra hivatkozok, annyit mondanak, hogy az tőlük teljesen független. -
McKalton
tag
Na hát akkor leírnám, hogy vettem meg ma az új Apple Iphone fekete 32GB T-mobile-os független készülékemet.
Tegnap láttam, hogy van fekete webshopban, ma reggel elhatároztam elmegyek az egyetlen reggeltől nyitvatartó T-pontba a budafokiba, ami ugye 8:30-tól nyit még meló előtt gyorsan be is értem, és kérdem az ügyintéző hölgytől, hogy vennék egy telefont. Erre szólt, hogy nincs telefon csak kb 1 hónapos előjegyzéssel. Mondom én már váróslitás vagyok bő 1 hete. Erre elgondolkodott majd azt mondta, oké megnézi raktáron mi a helyzet. Elment majd jött egy fekete 32GB-ossal. Amúgy a történethez annyi még hozzá tartozik, hogy én fekete 16GB-osra tettem foglalást. De úgy látszik ezzel nem foglalkoznak, vagy a hölgy nem foglalkozott. Papiroztunk és jövő hétfőn már független módban használhatom céges kártyával. Tehát ne várjatok várólistára azonnal menni be T-pontba és verni az asztalt.
-
gyoref1
aktív tag
Na de most mi van a flash-sel ?
-
Galahed
senior tag
Egy másik topikban egy jogász már végigment a kérdésen, neki elhiszem. A JB-t a saját gépeden az Apple nem tilthatja meg. Amit az után elkövethetsz, pl Warez progik telepitése, na azt igen, de az máshol is tilos, egyetértek vele. A JB egy sima procedúra, néhány szabadon terjeszthető progi feltelepitése az Apple rendszerére.
Itt vannak a ROCK progik. (intelliscreen, ireal SMS, stb ) Pénzért lehet őket jogtisztán venni. (vettem én is- mivel én általában venni szoktam a progijaimat.)
itt:
http://www.rockyourphone.com/Ők ezekszerint törvényesen, jogtisztán hatolnak be az Apple rendszerébe. Pont úgy ahogy a JB procedurája müxik. Él virul, késziti és adja el a progikat. Engedélyezve van nem egy országban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest