Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ulkesh

őstag

válasz JeanFrancois #143 üzenetére

"nekem munkára kell a teló, E71 vs. iPhone esetében nekem "

Elsősorban nekem is.

"- a minőségérzet"

A műanyag ellenére ugyanúgy megvan, főleg az edzett üveg felület és fém keret miatt.

"- az adatátviteli sebesség (WiFi, BT, valódi 3G)"

Nem tudom mit értesz valódi 3G alatt, de az iPhone-ban sem hamis van :D
    Főleg, hogy csak fele olyan gyors, mint a 3GS-ben (HSDPA class 6, maximum speed 3.6 Mbps/384 kbps (DL/UL))

"teljes fagyásmentesség"

Az nem jellemző az e71-re, jó párszor kellett akksit kivennem belőle míg nálam volt (de legalább megértem miért fontos neked a kivehető aksi, de el kel hogy mondjam, hogy az iPhone nem szokott ennyire lefagyni, de ha ritkán mégi előfordul, akkor home+power-re újraindul :D)

"nagyon hosszú működés"

Ez valóban igaz rá, egész addig míg nem kezded 3G-n használni és sokat netezni, akkor 1,5-2 nap alatt lemerül. De beszélgetési időben hasonló mint az iPhone, bár a 3GS 1-2 órát ráver.

"komplett, ingyenes testreszabhatóság"

Az iPhone-t kompletten és ingyen tudom én is testre szabni :D

"reális árú akkumulátor"

2 évnyi folyamatos használat után sem érzem szükségét aksi vásárlásnak, úgyhogy ez nem szempont általában.

"szükséges a "gagyi" szó elkerüléséhez. Mondanám, hogy a fingós programok hiányoznak az OviStoreból"

Onnan hiányzik gyakorlatilag minden más is, gagyi csengőhangokkal és háttérképekkel van feltöltve, használható alkalmazás alig.
    A Symbian teljes 6-7 ezres programválasztéka meg enyhén viccesen hat 60 ezer alkalmazással szemben, főleg, hogy Symbianra ugyanúgy léteznek ilyen "vicces" alkalmazások.

De kihagytad a kisméretű és kis felbontású kijelzőt ami miatt nem éppen jól használható netes munkára, és a gyári ultragáz e-mail klienst és a gyenge procit, ami miatt hajlamos tetűvé lassulni pár napnyi intenzív használat után és ha addig nem fagy le akkor érdemes nyomni neki egy resetet, hogy ismét használható sebességű legyen.

• Ulkesh

őstag

válasz JeanFrancois #140 üzenetére

"Az iPhone után gagyi - nagyon tetszik a szarkazmusod... "

Nem annak szántam.
    Az iPhone rendszere és alkalmazásai után egy WinMo, vagy Symbian eszközt használni olyan, mint egy luxus sportkocsiból át kéne ülni egy lepukkant Suzuki Swift-be.

Új hozzászólás Aktív témák