Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
JeanFrancois #143 üzenetére
"nekem munkára kell a teló, E71 vs. iPhone esetében nekem "
Elsősorban nekem is.
"- a minőségérzet"
A műanyag ellenére ugyanúgy megvan, főleg az edzett üveg felület és fém keret miatt.
"- az adatátviteli sebesség (WiFi, BT, valódi 3G)"
Nem tudom mit értesz valódi 3G alatt, de az iPhone-ban sem hamis van
Főleg, hogy csak fele olyan gyors, mint a 3GS-ben (HSDPA class 6, maximum speed 3.6 Mbps/384 kbps (DL/UL))"teljes fagyásmentesség"
Az nem jellemző az e71-re, jó párszor kellett akksit kivennem belőle míg nálam volt (de legalább megértem miért fontos neked a kivehető aksi, de el kel hogy mondjam, hogy az iPhone nem szokott ennyire lefagyni, de ha ritkán mégi előfordul, akkor home+power-re újraindul
)
"nagyon hosszú működés"
Ez valóban igaz rá, egész addig míg nem kezded 3G-n használni és sokat netezni, akkor 1,5-2 nap alatt lemerül. De beszélgetési időben hasonló mint az iPhone, bár a 3GS 1-2 órát ráver.
"komplett, ingyenes testreszabhatóság"
Az iPhone-t kompletten és ingyen tudom én is testre szabni
"reális árú akkumulátor"
2 évnyi folyamatos használat után sem érzem szükségét aksi vásárlásnak, úgyhogy ez nem szempont általában.
"szükséges a "gagyi" szó elkerüléséhez. Mondanám, hogy a fingós programok hiányoznak az OviStoreból"
Onnan hiányzik gyakorlatilag minden más is, gagyi csengőhangokkal és háttérképekkel van feltöltve, használható alkalmazás alig.
A Symbian teljes 6-7 ezres programválasztéka meg enyhén viccesen hat 60 ezer alkalmazással szemben, főleg, hogy Symbianra ugyanúgy léteznek ilyen "vicces" alkalmazások.De kihagytad a kisméretű és kis felbontású kijelzőt ami miatt nem éppen jól használható netes munkára, és a gyári ultragáz e-mail klienst és a gyenge procit, ami miatt hajlamos tetűvé lassulni pár napnyi intenzív használat után és ha addig nem fagy le akkor érdemes nyomni neki egy resetet, hogy ismét használható sebességű legyen.
-
Ulkesh
őstag
válasz
JeanFrancois #140 üzenetére
"Az iPhone után gagyi - nagyon tetszik a szarkazmusod... "
Nem annak szántam.
Az iPhone rendszere és alkalmazásai után egy WinMo, vagy Symbian eszközt használni olyan, mint egy luxus sportkocsiból át kéne ülni egy lepukkant Suzuki Swift-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest